Home EKONOMİ ÇELEBİ GROUP’TAN 1 MİLYARLIK YATIRIM

ÇELEBİ GROUP’TAN 1 MİLYARLIK YATIRIM

- Guncellenme Tarihi: 18 Ağustos 2017 15:17
3 min read
ÇELEBİ GROUP’TAN 1 MİLYARLIK YATIRIM için yorumlar kapalı
0

BURSA’NIN YENİ BULVARI YÜKSELİYOR

ATA BULVARI’NDA YENİ YAŞAM

 

Hayata Geçirdikleri projelerle hem Bursa’da ses getiren hem de Bursa ekonomisine katkıda bulunan Çelebi Group devam eden yatırımlarıyla Bursa’nın güvenini kazanmaya devam ediyor.

43 YILLIK TECRÜBE

İnşaat deneyimli ve güvenilir isimleri tarafından kurulan Çelebi Group, Bursa’da inşaat sektörünün en köklü firmaları arasında…

Sektördeki 43 yıllık tecrübesini Çelebi Group bünyesi altında toplayarak faaliyetlerine devam eden firmanın hayata geçirdiği tüm projelerinde hedefi halka kaliteli, sosyal ve nitelikli yaşam alanları sunmak.

1 MİLYAR TL’LİK YATIRIM

Birikimleriyle şehre değer katmayı hedefleyen Çelebi Group’un 2017-2018 yıllarında, 400 bin metrekare inşaat alanı ile hayata geçirecekleri projenin Bursa ve Türkiye ekonomisine katkısı tam 1 milyar TL …

Geleceği inşa etme anlayışıyla çalışan Çelebi Group’un devam eden katma değerli projelerinin arasında İnegöl’de bulunan 300 milyon TL’lik bütçesi ile Bursa’ya ve Türkiye’ye katma değer katan ve mimari tasarımı ile ödül alan 2018’de açılacak olan MOBİLİMOMobilya AVM de bulunuyor.

NİLÜFER ATA BULVARINDA, 1.100 KONUTLUK DEV PROJE

BURSA’NIN YENİ BULVARI YÜKSELİYOR

Ayrıca Çelebi Group olarak üstlendikleri ve yakın zamanda hayata geçirilecek olan 1100 Konut ve 8000 m2 ticari alan ile mali değeri 550 Milyon TL olan ‘’ÇELEBİ ÂLÂ, ÇELEBİ TREND, ÇELEBİ NOVA’’ projeleri sayesinde Bursa’ya artı bir değer katmayı planlıyorlar.

KENDİNE HAS MİMARİ

İlk olarak ön talep toplamaya başlanan ve Bursa’nın göz bebeği Nilüfer ilçesi Ata Bulvarı merkezi lokasyonun’da bulunan; 11.300 m² alana kurulu, 9 ve 10 katlı, 7 blok’tan oluşan ÇELEBİ ÂLÂ projesi kendine has mimari yapısıyla göz dolduruyor.

www.celebigroup.net

0224 441 11 10

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…