Home FOTO GALERİ TÜMSİAD BURSA’DAN HAKAN ÇAVUŞOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

TÜMSİAD BURSA’DAN HAKAN ÇAVUŞOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

- Guncellenme Tarihi: 17 Ağustos 2017 13:25
4 min read
TÜMSİAD BURSA’DAN HAKAN ÇAVUŞOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ… için yorumlar kapalı
0

TÜMSİAD BURSA, ÇANKAYA KÖŞKÜ’NDE…

  • ÇAVUŞOĞLU: TÜMSİAD BURSA, KENTE DİNAMİZM KATIYOR…

BURSA – Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, son yapılan kabine değişikliği ile beraber Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen Hakan Çavuşoğlu’nu Çankaya Köşkü’ndeki makamında ziyaret etti.

TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan liderliğinde kalabalık bir heyetle Çankaya’ya çıkarma yapan TÜMSİAD Bursa heyeti, bir araya geldiği Çavuşoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, TÜMSİAD Bursa Şubesi’ne verdiği destek için teşekkür etti. TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin yaptığı çalışmalar neticesinde oluşturduğu sinerjiyle kente büyük bir dinamizm kattığını ifade eden Çavuşoğlu, şehri ve ülkesi için iyi niyetle ve var gücüyle çalışan herkesin yanında olduklarını belirtti.

Yeni göreviyle büyük bir sorumluluk üstlendiğinin de altını çizen Çavuşoğlu, “Ülkemiz, Bursamız ve milletimiz adına en iyi hizmetleri yapmak, önemli faydalar sağlamak için buradayız ve çok çalışacağız. Allah utandırmasın. Sizlerin de desteğini bekliyorum” dedi.

“ARSLAN: BÜYÜK GURUR DUYDUK”

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’na yapılan ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan da, hemşerileri Hakan Çavuşoğlu’nun böyle önemli bir göreve getirilmesinden büyük gurur duyduklarını belirtti.

Çavuşoğlu’na, yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Arslan, Bursa’nın Ankara’da güçlü bir şekilde temsil edilmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. TÜMSİAD’ın ülkesine önemli hizmetlerde bulunduğunu hatırlatan Arslan, “TÜMSİAD olarak bizler her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Tek kırmızıçizgimiz vatanımızın bölünmez bütünlüğüdür. Dolayısıyla bu uğurda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…