Home FOTO GALERİ SARGIN’DAN MİNİKLERE ÇEVRE DERSİ

SARGIN’DAN MİNİKLERE ÇEVRE DERSİ

- Guncellenme Tarihi: 13 Ağustos 2017 15:13
2 min read
SARGIN’DAN MİNİKLERE ÇEVRE DERSİ için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Derbent Mahallesi’nde miniklerle çevre temizliği yaparak, onlara çevre temizliği konusunda bilgilendirmede bulundu.

İznik’e bağlı Derbent Mahallesi’nde minik çocuklar Başkan Sargın’ın yanına giderek “Büyüklerimiz hep yerlere çöp atıyor. Çöp konteynırlarına çöpleri atmıyorlar. Bizim oyun alanlarımızı kirletiyorlar” diyerek adeta büyüklerini Belediye Başkanı Osman Sargın’a şikâyet ettiler.

Belediye Başkanı Osman Sargın da miniklerin bu sözleri üzerine onlara çevre bilinci ve doğanın korunması ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Sargın burada çocuklara “Sevgili gençler sizlerin bu yaşlarda bu sorumluluğu alması bizler için gurur verici bir şey. Sizler her zaman çevrenizi temiz tutun. Çevrenizi kirletenleri, doğanıza zarar verenleri her zaman uyarın. Evinizde, okulunuzda, parklarınızda sizler büyüklerinize örnek olun. Çevreyi kirletenlere bizim doğamızı kirletmeyin diye uyarın. Sizler uyarın ki çevreyi kirletenler kendilerinden utansın. Biz yöneticiler siz yavrularımıza daha yaşanılabilir bir çevre, daha güzel bir hayat sunmak için çalışıyoruz” dedi.

Minikler ise yaptıkları uyarılarla adeta büyüklerine ders verdiler. Çocuklar hep bir ağızdan, “Çevremizi temiz tutalım, doğamızı koruyalım, yeşil alanlarımıza zarar vermeyelim diyerek” bir farkındalık oluşturdular.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, beraberindekiler ve minikler ile yeşil alanda çevre temizliği de yaptılar. Başkan Sargın daha sonra çocuklara oyuncaklar hediye ederek ödüllendirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Karacabey Boğazı’nda Deniz Suyu Kalitesi Artacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin BUSKİ marifetiyle Karacabey Boğazı’ndaki su kalitesinin ar…