Home FOTO GALERİ AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NDA TEMAYÜL MARATONU BAŞLADI

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NDA TEMAYÜL MARATONU BAŞLADI

- Guncellenme Tarihi: 13 Ağustos 2017 15:15
5 min read
AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NDA TEMAYÜL MARATONU BAŞLADI için yorumlar kapalı
0

Ak Parti İl Başkanlığı’nda 6. Olağan Kongrede aday olacak yeni başkanın belirlenmesi sürecinde teşkilatların fikirlerini almak amacıyla temayül yoklamaları düzenleniyor. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Marmara Bölge Koordinatörü ve 22,23,24. Dönem Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Çevre ve Şehircilik E. Bakan Yardımcısı, Trabzon Milletvekili ve Bursa İl Koordinatörü Muhammet Balta ve İl Teşkilat Başkanı Hasan Kılıç’ın nezaretinde iki gün sürecek olan temayül yoklamaları gerçekleştiriliyor.

Temayül iki farklı şekilde yürütülecek. Buna göre İl Başkanı, Milletvekilleri, ilçe başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanları,il kadın kolları başkanı, il gençlik kolları başkanı, önceki dönem il başkanları, milletvekilleri, il başkan adayları ve STK temsilcileri ve kanaat önderlerini temsilcileri ile yüz yüze görüşmeler gerçekleştirilecek.

Aynı zamanda il asil yönetim kurulu üyeleri, il asil disiplin kurulu üyeleri, il asil demokrasi ve hakem kurulu üyeleri, il asil kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, il asil gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe asil yönetim kurulu üyeleri, büyükşehir belediye meclis üyeleri (Merkez İlçeler), ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ile toplu halde anket usulü olmak üzere kapsamlı bir temayül yoklaması yapılacak.

Temayül yoklamalarının açılışında konuşan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Marmara Bölge Koordinatörü Murat Yıldırım, AK Parti’de görev değişikliklerinin bir bayrak yarışı şeklinde olduğunu vurguladı. Yaklaşan kongre öncesinde olağan bir süreci yürüttüklerini belirten Yıldırım, ‘Bursa’da yeni görev alacak il başkanını seçerken teşkilatların fikirlerini aldıklarını belirtti.

Sözlerine İl Başkanı Cemalettin Torun ve yönetimine teşekkür ederek devam eden Yıldırım; AK Parti’de dönem dönem çeşitli nedenlerle değişimler olabildiğini belirterek, ‘Burada önemli

olan tüm dava arkadaşlarımızın ülke ve görev sevgisidir. AK Parti teşkilatlarında her kademeden teşkilat mensubunun makam, koltuk sevdası gözetmeden ne görev verilirse verilsin canla başla başarmaya çalıştığını belirtmek istiyorum. Bizi güçlü yapan da bu özelliğimizdir. Bugün ve yarın da yeni il başkanımızın belirlenmesi için teşkilatlarımızın fikirlerini alacağız.Burada ortaya çıkan sonuçlar Sayın Genel Başkanımızla paylaşılacak.  Bizde istişare kültürü çok önemli. İnşallah Bursamız ve ülkemiz için en doğru sonuçlar ortaya çıkacaktır” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …