Home FOTO GALERİ İMSİAD’DAN VALİ KÜÇÜK’E ZİYARET…

İMSİAD’DAN VALİ KÜÇÜK’E ZİYARET…

- Guncellenme Tarihi: 3 Ağustos 2017 13:53
3 min read
İMSİAD’DAN VALİ KÜÇÜK’E ZİYARET… için yorumlar kapalı
0

BURSA – İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği, (İMSİAD) Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ziyaret etti.

İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, İMSİAD Başkan Yardımcısı Atilla Ödünç, İMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kul ve Kemal Bilim ile, İMSİAD Genel Sekreteri Faruk Özcan’ın yer aldığı ziyaret, Heykel Tarihi Valilik Binasında gerçekleşti.

Ziyarette konuşan İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, İMSİAD olarak kuruldukları günden bu yana Bursa ve Türkiye için çalıştıklarını ifade etti. Hayati önem taşıyan kentsel dönüşümün doğru uygulanması için farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirten Gökçadır, “Bizlerin yetkisi yok. Bizler iş dünyasında yer alan ve önemli bir kesimi temsil eden bir kurum olarak sektör ile Bursa’nın sorunlarını dile getirmek ve bunlarla ilgili çözüm önerileri sunmak için çalışıyoruz. Amacımız daha yaşanılabilir bir Bursa oluşturmak. Bununla birlikte sektörümüzün kalitesini daha da artırmak için gayret gösteriyoruz. Yaptığımız çalıştaylarla, açıklamalarımızla, akademik oda ve üniversitelerle kurduğumuz iletişimle, gerek kentsel dönüşüm gerekse de sektörle ilgili ortak aklı harekete geçirme derdindeyiz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Bursa Valisi İzzettin Küçük, inşaat sektörünün ülke ekonomisinde önemli bir yeri olduğunu ve beraberindeki birçok sektörü de olumlu yönde etkilediğini vurguladı. İMSİAD’a çalışmalarında başarılar dileyen Vali Küçük, İMSİAD heyetiyle sektöre dair fikir alışverişinde bulundu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…