Home EĞİTİM Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz etkinliğine şenlikli veda

Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz etkinliğine şenlikli veda

- Guncellenme Tarihi: 3 Ağustos 2017 13:33
4 min read
Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz etkinliğine şenlikli veda için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi’nin “Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz” projesinin 2017 yılı etkinlikleri, Yaşar Kemal Ormanı’nda düzenlenen şenlikle sona erdi. Bir ay boyunca kütüphanelerde düzenlenen etkinliklere katılan 85 çocuk ve 55 ebeveyne sertifika da verildi.

 

 

Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl yedincisini gerçekleştirdiği “Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz” etkinliği, Çamlıca Mahallesi’nde bulunan Yaşar Kemal Ormanı’nda düzenlenen şenlikle sona erdi. Etkinliğin 2017 buluşmalarında Nilüfer’in Üçevler, Demirci, Yolçatı, Minareliçavuş, Konaklı ve Gümüştepe Mahallesi’nden 85 çocuk ve 55 ebeveyn yer aldı. Nilüfer Belediyesi Üçevler, Demirci ve Çocuk Kütüphanesi’nde 6 yaş grubundaki çocuklar ve ebeveynlerine yönelik düzenlenen “Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz” etkinliği kapsamında minikler ve ebeveynleri bir ay boyunca kitaplarla buluşup, okuma serüvenine katıldı. Çocuklar ve ebeveynleri dev kitap okuma, kukla atölyesi, orf, drama, psikolog ve yoga etkinliklerinde de yer alarak yeni arkadaşlar edindi.

“Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz” etkinliğinin son gününde de minikler ebeveynleriyle birlikte Yaşar Kemal Ormanı’nda düzenlenen şenlikte gönüllerince eğlendi. Şenliğe katılan Nilüfer Belediye Başkan Vekili Pınar Göz, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in selamını ileterek katılımcılara teşekkür etti. Pınar Göz, “Bir ay boyunca Nilüfer Belediyesi Kütüphanelerinde düzenlenen etkinliklere katılan bütün çocuk ve ebeveynlerimize teşekkür ediyorum. Umarım bu süreçte kitaplarla daha da yakınlaşıp, yaşamlarınızda yeni pencereler açma fırsatı buldunuz. Nilüfer Kütüphaneleri de sizlerle birlikte yeni üyeler kazanmış oldu. Bu, Nilüfer Belediyesi olarak bizim için büyük onur ve gurur kaynağıdır” dedi.

Pınar Göz, bir ay boyunca “Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz” etkinliğine katılan miniklere ve ebeveynlerine sertifikalarını da  verdi.

Konuşmaların ardından “Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz” etkinliğine katılan çocuklar Şubadap Çocuk isimli müzik grubunun şarkıları eşliğinde dans ederek gönüllerince eğlendi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…