Home FOTO GALERİ BAŞKAN SARGIN’DAN VALİ KÜÇÜK’E ZİYARET

BAŞKAN SARGIN’DAN VALİ KÜÇÜK’E ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 2 Ağustos 2017 16:04
2 min read
BAŞKAN SARGIN’DAN VALİ KÜÇÜK’E ZİYARET için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın gerek merkezi hükümet ve bakanlıklar, gerek valilik ve büyükşehir belediyesi olmak üzere tüm kurumlar ile sağladığı koordinasyon ve görüşmeler doğrultusunda ilçeye yatırımlarına devam ediyor. İlçenin ihtiyaçlarını ilgili kurumlar ile bizzat görüşerek desteklerini talep eden Belediye Başkanı Osman Sargın son olarak Bursa Valisi İzzettin Küçük ile görüştü.

Vali Küçük’e ilçede gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatan Başkan Sargın desteklerini istedi. Sargın konuyla ilgili açıklamasında “Merkezi hükümetimiz başta olmak üzere, bakanlıklarımız, milletvekillerimiz, valiliğimiz ve büyükşehir belediyemiz ile sağladığımız koordinasyon ve ortak çalışmalar doğrultusunda her geçen gün ilçemize yatırımlar artıyor. Güçlü iktidarlar, güçlü ve çalışkan belediyeleri ortaya çıkarıyor. Bizlerde bu azim ve çalışma heyecanı ile ilçemizin hangi alanda ne ihtiyacı var ise ilgili kurum ve kuruluşlar ile görüşmelerimizi gerçekleştiriyor, projelerimizi sunuyoruz. Bu kapsamda bugün Sayın Bursa Valimizi makamında ziyaret ettik. Kendisine gerçekleştirdiğimiz ve yapmak istediğimiz bazı çalışmaları sunduk. Kendileri de bizleri kırmayarak destek sağlayacaklarını belirttiler. Ben kendilerine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

BAREM’de 23 Nisan Coşkusu

Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM) bünyesinde eğitim gören engel…