Home FOTO GALERİ İMSİAD’DAN LİMAK ENERJİ VE UEDAŞ’A ZİYARET

İMSİAD’DAN LİMAK ENERJİ VE UEDAŞ’A ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 1 Ağustos 2017 14:58
4 min read
İMSİAD’DAN LİMAK ENERJİ VE UEDAŞ’A ZİYARET için yorumlar kapalı
0

BURSA – İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Adil Gökçadır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Limak Enerji Uludağ Elektrik ve UEDAŞ’ı ziyaret etti.

İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac ve UEDAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü’yü makamlarında ziyaret etti.

İlk olarak Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac’ı ziyaret eden İMSİAD heyeti, buradaki ziyarette, Genel Müdür Aytac’tan Limak Enerji’nin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

“Yuvam Güvende” projesi hakkında konuşan Ali Erman Aytac, bu projeyi yıllık elektrik tüketimi 2400 kWh ve üzeri olan serbest tüketiciler için geliştirdikleri söyledi. “Yuvam Güvende” paketine, serbest tüketici statüsünde olan konut abonelerinin ek bir ücret ödemeden sahip olabileceğini ifade eden Aytac, Yuvam Güvende kartının serbest tüketici konut müşterilerine ücretsiz olarak verildiğini hatırlatarak, kartın müşterilere sağladığı avantajlardan bahsetti.

İMSİAD olarak Yuvam Güvende projesinin müteahhitler arasında daha fazla bilinir hale getirebileceklerinin altını çizen İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır da, “Bu fırsatların daire sahiplerini iyi anlatılması gerektiğini düşünüyorum. Bu noktada İMSİAD olarak üzerimize düşen bir şeyler var ise yapmaya hazırız. Anlattığınız kadarıyla Yuvam Güvende’nin birçok avantajı var. Bu avantajların önce müteahhitlere sonra da daire sahiplerine anlatılması fikri güzel. Yeniden söylüyorum biz İMSİAD olarak sizlerle bu projenin daha fazla tanıtılması için işbirliğine hazırız” dedi.

Gümüşlü’ye hayırlı olsun ziyareti

İMSİAD heyeti daha sonra UEDAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü’yü makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

İMSİAD’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Genel Müdür Gümüşlü, UEDAŞ’ın çalışmalarından bahsetti.

İMSİAD’ın üye yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır ise, İMSİAD olarak her zaman işbirliği açık olduklarına ve ortak projelere imza atabileceklerine dikkat çekti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

NOSAB’dan Eşitlik Politikası

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tüm çalışanlarına adil ve eşit çalışma ortamını sa…