Home FOTO GALERİ BUİKAD’DAN YENİ DÖNEM ZİYARETLERİ

BUİKAD’DAN YENİ DÖNEM ZİYARETLERİ

- Guncellenme Tarihi: 31 Temmuz 2017 13:06
5 min read
BUİKAD’DAN YENİ DÖNEM ZİYARETLERİ için yorumlar kapalı
0

Geçtiğimiz Mayıs ayında düzenlenen BUİKAD 6. Olağan Genel Kurulu sonucunda, görevine yeni dönemde de devam eden Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın, beraberindeki BUİKAD Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Bursa Barosu Başkanı Avukat Gürkan Altun’u ziyaret etti.

 

Yaşamın her kesiminde kadının varoluşunu sağlamak ve güçlendirmek amacıyla yol gösterici olmayı, girişimci kadın sayısını arttırmayı, kadının yasama ve karar verme süreçlerindeki etkinliğini ve yönetsel gelişimini desteklemeyi hedefleyen ve bu doğrultuda hayata geçirdiği başarılı projeler ile dikkat çeken Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD), Bursa’daki kent dinamikleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

 

Geçtiğimiz Mayıs ayında düzenlenen BUİKAD 6. Olağan Genel Kurulu sonucunda, görevine yeni dönemde de devam eden Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın, beraberindeki BUİKAD Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte,

Bursa Barosu Başkanı Avukat Gürkan Altun’u ziyaret etti.

 

BUİKAD Başkan Yardımcısı ve Avukat Oya Eroğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Kumova’nın da yer aldığı ziyarette Yalçın; BUİKAD’ın yeni dönem projelerine dair Bursa Barosu’na bilgilendirmelerde bulunurken, birlikte gerçekleştirilebilecek projeler ve işbirlikleri üzerine de fikir alışverişi yapıldı. Görüşmede özellikle kadın istidamını destekleyen kanunlar ve cezaevlerinde bulunan kadın ve çocuklara yönelik projeler konuşuldu.

 

Kadın İstihdamının Artırılması İçin Mücadeleye Devam Edeceğiz

 

Gerçekleştirilen ziyarette; tüm kurum ve kuruluşlarla ‘iletişim odaklı’ sürdürülebilir ilişkiler geliştirmeyi hedeflediklerini aktaran İpek Yalçın, BUİKAD olarak ilk günden yana iş dünyasındaki kadının rolünü pekiştirmek ve kadın haklarının korunup geliştirilmesi ve kadınların istihdama olan katkılarının artması adına yoğun bir şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

 

İpek Yalçın ayrıca, BUİKAD olarak yeni dönemle birlikte birçok yeni proje üzerinde de çalışmalar yürüttüklerine değinerek, bugüne kadar olduğu gibi ilerleyen süreçlerde kadınlara pozitif ayrıcalık sağlayacak ve topluma değer katacak çalışmaları tüm hızıyla sürdüreceklerini ifade etti.

 

İşbirliğine Hazırız

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Barosu Başkanı Avukat Gürkan Altun da gönüllülük esasıyla toplumsal fayda ortaya koymak adına çalışan tüm STK’larla, her alanda işbirliği yapmaya hazır olduklarına vurgu yaparak, bu noktada BUİKAD ile ortak sosyal sorumluluk projelerinde yer alabileceklerini belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …