Home FOTO GALERİ BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ SURDIŞI NAZIM İMAR PLAN REVİZYONUNU ONAYLADI

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ SURDIŞI NAZIM İMAR PLAN REVİZYONUNU ONAYLADI

- Guncellenme Tarihi: 21 Temmuz 2017 13:46
3 min read
BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ SURDIŞI NAZIM İMAR PLAN REVİZYONUNU ONAYLADI için yorumlar kapalı
0

İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun İznik ilçesi, 1/5000 ölçekli Surdışı Nazım İmar Plan Revizyonu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikleri Bursa Büyükşehir Belediyesi Olağanüstü meclis toplantısında CHP’nin hayır oylarına karşı oy çokluğu ile kabul edildi.

Gemlik’te uğradığı silahlı saldırıda şehit olan polis memuru İdris Büyükdönmez ile aynı saldırgan tarafından vurularak hayatını kaybeden Gemlik Belediye Meclisi ile Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin CHP’li üyesi avukat Özgür Aksoy anılarak saygı duruşunda bulunuldu.

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, 2014 -2019 Seçim Döneminin 40’ıncı ve 4. dönemin 7’inci olağan Meclis toplantısını 20 Temmuz 2017 tarihinde saat 15.00’da gerçekleşti.  Bursa Büyükşehir Belediyesinin Ankara Yolu’ndaki yeni yerleşkesinde Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ödünç başkanlığında gerçekleştirilen toplantı’ya İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, ve diğer ilçe Belediye Başkanları ile Belediye Meclis Üyesi Süleyman Candar ve Büyükşehir Meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun İznik ilçesi, 1/5000 ölçekli Surdışı Nazım İmar Plan Revizyonu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikleri onaylanarak askıya çıkarıldı. Askı süresi bitiminden sonra eski imar planındaki gibi sahil şeridinde yapılanmaya gidilebilecek. İmar değişikliklerin onaylanması ile vatandaşların mağduriyetleri giderilmiş oldu.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın” Bursa Büyükşehir Belediye Meclisinde komisyon raporlarını onaylayan bütün Belediye Başkanlarına ve Meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Alınan karar ilçemize hayırlı olsun. Komisyon kararı askıya çıkarılmıştır. Askı sürecinden sonra mağduriyetler giderilmiş olacak” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …