Home EĞİTİM BURSA İTÜDER TERCİH YAPACAK ÖĞRENCİLERİ YENİ BİNASINDA AĞIRLADI

BURSA İTÜDER TERCİH YAPACAK ÖĞRENCİLERİ YENİ BİNASINDA AĞIRLADI

- Guncellenme Tarihi: 20 Temmuz 2017 13:58
4 min read
BURSA İTÜDER TERCİH YAPACAK ÖĞRENCİLERİ YENİ BİNASINDA AĞIRLADI için yorumlar kapalı
0

BURSA İTÜDER ÜNİVERSİTE TERCİHİ YAPACAK ÖĞRENCİLERE İTÜ’YÜ ANLATTI

 

 

BURSA– Bursa İstanbul Teknik Üniversitesi Mezunları Derneği (İTÜDER), üniversite tercihi yapacak Bursalı öğrencilere İTÜ’yü anlattı.

 

Bursa İTÜDER’in Çamlıca’da yapımını tamamladığı yeni dernek binasında gerçekleştirdiği tanıtım günleri etkinliğine Bursalı öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Öğrencilere ve velilerine İTÜ hakkında bilgilendirmelerde bulunulduğu tanıtım günleri etkinliğine Bursa İTÜDER Başkanı Hasan Tuğcu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra İTÜ Öğretim Görevlileri katıldı.

 

Köklü bir tarihi geçmişi olan İTÜ’nün her zaman Türkiye’nin saygın üniversitelerinin arasında yerini aldığının altını çizen Başkan Hasan Tuğcu, “İki yüzyıla aşkın süredir ülke gelişimine yaptığı katkının yanı sıra İTÜ, sayısız devlet adamı, iş adamı, bürokrat ve bilim insanı yetiştirerek, birçok alanda iz bırakmıştır. İTÜ’lüler okul yıllarında asırları aşan bir kültürle yoğrulmasıyla birlikteliğini ve bütünlüğünü öğrencilik yıllarından sonrasına da taşıyarak, geleneksel yapısını korumaya her zaman özen göstermiştir. Öyle ki mezunlar derneği olan İTÜDER ile öğrenciler, okul sonrası hayatlarında da İTÜ’lü olmanın ayrıcalığını yaşamaktadır. Bursa İTÜDER olarak İTÜ’nün bu farkını Bursalı öğrencilerimizin daha yakından hissetmesini istedik. Bu anlamda geçtiğimiz yıllarda temellerini attığımız ve şu anda Bursa’ya kazandırdığımız mimari estetiğin yanında pek çok aktivitenin gerçekleştirilmesine imkan sağlayan dernek binamızda öğrencilerimizi ağırladık. Burada bizler, İTÜ’de eğitim veren öğretim görevlileri ile birlikte bir aile ortamı içerisinde tercih yapacak Bursalı öğrencileri ve velileri adeta İTÜ ile buluşturduk. İnşallah ilerleyen günlerde dernek binamızda farklı kaliteli etkinliklere de imza atacağız. Tercih yapacak tüm öğrencilerimize Bursa İTÜDER olarak öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Deniz Dalgıç’tan Oy Kullanma Çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, 31 Mart yerel se…