Home FOTO GALERİ ONUR MARKET’TEN ALIŞVERİŞ YAPTI MERCEDES OTOMOBİL KAZANDI…

ONUR MARKET’TEN ALIŞVERİŞ YAPTI MERCEDES OTOMOBİL KAZANDI…

- Guncellenme Tarihi: 18 Temmuz 2017 15:44
4 min read
ONUR MARKET’TEN ALIŞVERİŞ YAPTI MERCEDES OTOMOBİL KAZANDI… için yorumlar kapalı
0

“Alışverişte Onur Sözü” sloganını ilke edinen ve son dönemde gerçekleştirdiği atılımlarla perakende sektörünün en büyük 8 markası arasına giren Onur Market kazandırmaya devam ediyor.

 

Onur Market’in P&G işbirliğinde gerçekleştirdiği kampanyada talihlilerden biri İbrahim Gökçen oldu. Bursa’da Onur Market’ten alışveriş yapan Gökçen, Mercedes otomobil kazandı.

 

Onur Market Ataevler mağazasında düzenlenen törenle otomobiline kavuşan Gökçen, kendisinin de Balıkesir’de market işletmeciliği yaptığını söyledi. Gökçen, “34 yaşındayım. Balıkesir’de yaşıyorum. Evliyim ve iki kız babasıyım. Kampanyayı duyunca başvurmak istedim ve eniştem ile Bursa’ya geldim. Bursa’da 5-6 Onur Market mağazasını

gezerek her mağazadan 200 liralık alışveriş yaparak katıldım. Hatta Onur Market kasiyerleri bana inşallah size çıkar temennilerini de ilettiler. Ben bana çıkacağından ümitliydim. Hatta Bursa gezisi sırasında Emir Sultan Türbesini de ziyaret ettik. Akşam namazını kıldık. Hayırlısıyla bana çıksın demiştim. Duyunca çok mutlu oldum” dedi.

 

Aracını eşi ve çocuklarıyla birlikte teslim alırken çok duygulanan İbrahim Gökçen, “Kendime ait bir arabam yok ve şimdi bir Mercedesim oldu. İlk enişteme söyledim. Eşime ve çocuklarıma bir hafta sonra söyleyebilmiştim. Onlar ilk önce şaka zannettiler ama ikna olunca çok sevindiler ve bugün arabamıza kavuştuk. Onur Market’e çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Onur Market’in P&G işbirliğinde gerçekleştirdiği kampanyada Onur Marketlerden tek seferde yapılan her 25 TL’lik Gillette, İpana veya Oral-B alışverişlerine 2 adet Mercedes A 180D Style otomobil, 8 adet LG 100 Ekran Full HD TV, 8 adet iPad AIR 2 Wİ-Fİ ve 8 adet Apple iPhone telefon çekilişine katılma hakkı verilmişti.

 

Öte yandan talihli İbrahim Gökçen, Mercedes otomobilin anahtarını Onur Market Satış Operasyonları Müdürü Celal Peker’in elinden aldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, hafta içi yoğun geçen hayırlı olsun ziyaretleri son…