Home GÜNCEL Bursa’da doktorlara FETÖ baskını

Bursa’da doktorlara FETÖ baskını

- Guncellenme Tarihi: 18 Temmuz 2017 18:47
2 min read
Bursa’da doktorlara FETÖ baskını için yorumlar kapalı
0

Bursa’da geçen ay FETÖ’ nün sağlık ayağına düzenlenen operasyonda önce göz altına alınan ardından ceza evine gönderilen doktorlar akıllara bazı soruları getirdi. Acaba FETÖ bazı sektörlerde hala faaliyet gösteriyor mu?

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde KOM Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliğince FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Bursa’daki üyelerinin ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi amacıyla kamu hastaneleri birliği, sağlık ocakları, özel hastane ve kliniklerde doktor olarak çalışırken ihraç edilen, açığa alınan veya halen çalıştıkları tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlenmiş, göz altına alınan doktorlar cezaevine gönderilmişti.

İşte o doktorlar arasında bir tanesinin Bursa merkezde 2, ilçede de 1 tane olmak üzere 3 hastanesi bulunan bir sağlık grubunun ortağı olduğu ileri sürüldü. Zanlıların ev ve iş yerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirilen operasyonda H.T isimli hastane ortağının yanı sıra daha önce FETÖ operasyonları nedeniyle kapatılan Bahar Hastanesi’nde çalıştığı belirlenen 2 doktorun da aynı sağlık grubunda çalıştığı iddia edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…