Home FOTO GALERİ İMO BURSA ŞUBESİ YÖNETİM KURULU

İMO BURSA ŞUBESİ YÖNETİM KURULU

- Guncellenme Tarihi: 16 Temmuz 2017 14:52
2 min read
İMO BURSA ŞUBESİ YÖNETİM KURULU için yorumlar kapalı
0

 “DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 

-İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu: “Milli iradeye ve demokrasiye karşı yapılan darbe girişiminin yıl dönümünde, parlamenter sisteme ve demokrasimize sahip çıkmaya devam ediyoruz.”

 

Yalova, Kütahya ve Bilecik illerindeki 4 binin üzerindeki üyeye hizmet eden İMO Bursa Şubesi’nin Yönetim Kurulu, üzerinden 1 yıl geçen 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle;

 

15 Temmuz 2016 Cuma günü demokrasimizi kesintiye uğratmak amacıyla organize edilmeye çalışılan darbe girişiminin, yüreğimizde iz bırakan acılarını unutmadık. Hafızalardan silinmeyen o sahneleri bizlere yaşatan, milli iradeye ve demokrasimize saldıran karanlık güçleri de unutmadık. Darbe girişimine karşı koyarak engelleyen, bu uğurda hayatını kaybeden tüm demokrasi şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz.

 

Bizler yurttaşlık görevini her hal ve şart altında yerine getirmek için çaba sarf eden, herkese eşit demokrasiden yana olan, bilimin ışığından ayrılmayan bir sivil toplum kuruluşunun mensuplarıyız. ‘En kötü demokrasi, en iyi darbeden daha iyidir’ düşüncesiyle her türlü darbeye karşı olmaya devam edeceğiz.

 

Milli birlik ve beraberliğimizin sürmesi için çalışacağız.

 

Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

 

 

İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

İnegöl Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Salı günü yapıldı. 9 gündem ve bir il…