Home FOTO GALERİ BİRKAN: AZİZ MİLLETİMİZİN MEYDANLARDAKİ DİK DURUŞU GELECEĞİMİZİN SİGORTASIDIR

BİRKAN: AZİZ MİLLETİMİZİN MEYDANLARDAKİ DİK DURUŞU GELECEĞİMİZİN SİGORTASIDIR

- Guncellenme Tarihi: 16 Temmuz 2017 14:38
6 min read
BİRKAN: AZİZ MİLLETİMİZİN MEYDANLARDAKİ DİK DURUŞU GELECEĞİMİZİN SİGORTASIDIR için yorumlar kapalı
0

Ak Parti Bursa Milletvekili Anayasa, KİT ve TBMM 15 Temmuz FETÖ’nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyesi Zekeriya Birkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AMAÇ İŞGALDİ

 

Millet olarak bugüne kadar birçok tertiple yüzleşerek mücadele ettik. Bu durum en açık haliyle ülkemizin işgalini amaçlayan 15 Temmuz hain darbe girişiminin önlenmesinde ortaya çıktı. Devletimiz ve milletimiz bir yıl önce 15 Temmuz akşamında alçakça bir darbe girişimine maruz kaldı. Cennet vatanımız işgal edilmek, devletimiz bölünüp paramparça edilmek, köklü bir tarihe sahip milletimiz yok edilmek istendi.

 

GECE YARISI BASKINIYLA MİLLETİ TESLİM ALMAK İSTEDİLER

 

40 yıllık süreçte dini söylemleri gizli hedeflerine perde yaparak, ipleri dışarıda olan devletin kurumlarına sızmış olan FETÖ, bir gece yarısı baskınıyla ülkemizi teslim almaya kalkıştı. Sapkın yöntemlerle etrafına topladığı hain unsurlar dış mihraklardan aldıkları emirlerle harekete geçtiler. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,  Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve yüce meclisimiz olmak üzere, devletimize ve milletimize karşı kanlı bir saldırıya giriştiler.

 

SİLAHA KARŞI ÇIPLAK ELİN ZAFERİ

 

Ülkemize tarihindeki en sinsi oyunu oynamak isteyenlerin hesap edemedikleri husus milletimizin destansı direnişi oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emsalsiz liderliği ile meydanlara akın eden milyonlar, camilerden yükselen ezan ve salalar gözü dönmüş hainleri ruhen çökertti. F16’lar, taarruz helikopterleri ve tanklarla halka saldıran FETÖ militanları milletimizin cansiperane savunması karşısında bozguna uğradılar. Silaha karşı çıplak el zafer kazandı.

 

SONUNDA DEMOKRASİ KAZANDI

 

Darbe girişimi karşısında gösterilen kahramanlık tarihin akışını değiştirdi, Türkiye’nin kaderini tayin etti. Milletimiz kaderini işgalcilerin eline bırakmadı. Ülkemiz tarihinde yeni bir karanlık dönemin başlaması engellendi sonunda demokrasi kazandı.

Allah necip milletimize bir daha 15 Temmuz gecesi yaşananları yaşatmasın.

 

ORTAK DEĞERİMİZ VATAN SEVGİSİ

 

Meydanlardaki demokrasi nöbetlerinde bizleri bir arada tutan ortak değerimiz vatan sevgisiydi. Bir ay boyunca meydanlara hakim olan ruh hali ülkemizin geleceğinin sigortasıdır. Vatanımızı seviyoruz, milletimize gönülden bağlıyız. Benzer olayların yeniden yaşanmaması için ülkemizi hedef alan tüm terör odaklarına karşı daha kararlı bir mücadele içindeyiz. İçerideki hainler temizlendikçe geleceğe çok daha güvenle bakıyoruz. 15 Temmuz’u çok iyi anlayacağız, çok iyi anlatacağız ve gelecek nesillere aktaracağız. O kara geceyi unutmayacağız, unutturmayacağız.

 

MİLLETİMİZİN MİLLİ İRADEYE NASIL SAHİP ÇIKTIĞINI TÜM DÜNYA GÖRDÜ

 

15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimine karşı verilen kahramanca mücadelenin birinci yılında 15 Temmuz’da meydanlara inerek milli iradeye nasıl sahip çıkıldığını tüm dünyaya gösteren, dua ederek destek olan tüm kardeşlerimi selamlıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…