Home FOTO GALERİ HEYKEL KURS MERKEZİMİZ YENİ YERİNDE

HEYKEL KURS MERKEZİMİZ YENİ YERİNDE

- Guncellenme Tarihi: 6 Temmuz 2017 14:43
2 min read
HEYKEL KURS MERKEZİMİZ YENİ YERİNDE için yorumlar kapalı
0

2006 yılında 5 kurs merkeziyle yola çıkan Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) verdiği sanat ve meslek eğitimleri ile 12. yılında hız kesmeden daha da gelişerek Bursalılara hizmet sunmaya devam ediyor.

   

     Toplumun farklı kesimlerine yönelik, geniş bir yelpazede eğitim hizmeti veren BUSMEK, eğitimlerinde yeni atılımlar gerçekleştirerek yeniliklere imza atıyor. Daha fazla insana ulaşabilmek için çalışmalarını sürdüren BUSMEK , Heykel Kurs Merkezi’ni,  Fomara İş Merkezi’ne taşıyarak Osmangazi Kurs Merkezi olarak yeni eğitim-öğretim döneminde devam edecek.

Osmangazi Kurs Merkezi’nde sınıflar daha konforlu ve ferah olmasının yanı sıra,  günümüz teknolojisi akıllı tahtalar ve son sistem bilgisayarlar ile donatıldı. Ayrıca 2 kattan oluşacak olan kurs merkezinde yaklaşık 25 sınıf olacak. Böylece daha fazla kursiyerimiz daha fazla branşlarda eğitim alabilecek.  

 

Ayrıca yeni eğitim dönemi ile birlikte Osmangazi Kurs Merkezimizde haftasonları TEOG dersleri de verilecektir. Ayrıntılı bilgi için web sitemizi takip edin.

BUSMEK Osmangazi Kurs Merkezi Adres: Fevzi Çakmak Caddesi, No: 79, Fomara İş Merkezi, Kat:1 -2     Osmangazi, Bursa

Telefon: 0 224 225 16 19

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …