Home FOTO GALERİ GAZİ ASKERİMİZ ŞİMŞEK’İ PROTOKOL KARŞILADI

GAZİ ASKERİMİZ ŞİMŞEK’İ PROTOKOL KARŞILADI

- Guncellenme Tarihi: 5 Temmuz 2017 14:21
3 min read
GAZİ ASKERİMİZ ŞİMŞEK’İ PROTOKOL KARŞILADI için yorumlar kapalı
0

HAKKARİ’nin  Şemdinli ilçesi sınır karakolunda vatani görevini yaptığı sırada terhisine 30 gün kala yapılan kontrollü patlamada yaralanan Topçu Er Yusufcan Şimşek tedavisinin ardından İlçemiz Çakırca mahallesinde protokol tarafından karşılandı.

 

Hakkari’nin  Şemdinli ilçesi kırsalında iki gün önce yapılan kontrollü patlamada yaralanan 21 yaşındaki Topçu Er Yusufcan Şimşek,  Hakkari Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Hakkari’den  THY uçağı ile  İstanbul  Sabiha Gökçen Havalimanı’na saat 19.00’da inen gazi asker Şimşek’i, babası  Cemil Şimşek ve yakınları karşıladı. Daha sonra karayoluyla  İznik’e gelen Şimşek için Belediye Başkanı  Osman Sargın, Garnizon Komutanı Binbaşı Fırat Toprak, Emniyet Müdür Vekili Bedri Yaman, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Tamer Hersek ve yakınları ile çok sayıda vatandaşın katıldğı karşılama töreni düzenledi. Araba Konvoyu eşliğinde Çakırca mahallesindeki baba evine gelen Yusufcan Şimşek için evinin önünde annesinin adadığı kurban kesildi. Şimşek, annesi Semra Şimşek ve yakınlarıyla hasret giderdi.

Gazi Mehmetçiği alnından öperek geçmiş olsun dileklerini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın” Öncelikle Gazi askerimiz Yusufcan Şimşek’e çok geçmiş olsun. Bu memleketin her bir karışı şehit kanlarıyla sulanmıştır. Bu uğurda şehitlerimiz, gazilerimiz olmuştur. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin.Gazilerimize de acil şifalar versin” dedi.

 

İznik Belediye Başkanı  Osman Sargın ve Garnizon Komutanı Binbaşı Fırat Toprak da geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, Yusufcan Şimşek evinde olduğu için mutlu olduğunu söylerken, Baba Cemil Şimşek, gazi olan oğlu için “Vatan sağ olsun” diyerek duygularını dile getirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…