Home FOTO GALERİ WIN Eurasia – World of Industry (15-18 Mart 2018)

WIN Eurasia – World of Industry (15-18 Mart 2018)

- Guncellenme Tarihi: 3 Temmuz 2017 14:13
9 min read
WIN Eurasia – World of Industry (15-18 Mart 2018) için yorumlar kapalı
0

WIN Eurasia 2018: Daha fazla kazandırmak için bir arada

 

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık tarafından düzenlenen imalat endüstrisinin iki önemli etkinliği WIN Eurasia Metalworking ve WIN Eurasia Automation, ziyaretçi ve katılımcılarından gelen yoğun talep doğrultusunda 2018 yılı itibariyle güçlerini birleştirme kararı aldı.  “Birlikten Kuvvet Doğar” mottosuyla sektörün tüm bileşen ve aktörleri 15- 18 Mart 2018 tarihleri arasında WIN Eurasia çatısı altında bir araya gelecek.

2007-2017 yılları arasında iki ayrı fazda düzenlenen WIN Eurasia Fuarları, TÜYAP Fuar ve Kongre alanının da artan kapasitesiyle önümüzdeki yıl itibariyle  yeniden birlikte organize edilecek. 6 fuar, 3000 katılımcı ve 150.000 ziyaretçiyi tek bir çatı altında buluşturacak olan WIN Eurasia, katılımcı ve ziyaretçileri için zaman ve bütçe açısından da önemli bir tasarruf sağlayacak. Ziyaretçiler, çok daha fazla ürün grubuna tek bir alanda kolayca ulaşma şansı elde ederken, katılımcılar da fuar boyunca çok daha fazla yerli ve uluslararası ziyaretçiyle bir araya gelebilecekler. Ayrıca, bir fuarın katılımcılarının diğer 6 fuar için potansiyel müşteri olma durumundan hareketle, WIN Eurasia 2018 6 fuarı tek bir çatı alanda buluşturarak, çok daha fazla iş bağlantısına olanak sağlayacak.

Daha fazla verim, daha fazla kazanç!

WIN Eurasia fuarlarının yeniden birlikte organize edilmesinin sektör adına önemli bir etkileşimi açığa çıkaracağını vurgulayan Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel değerlendirmelerini şu sözlerle ifade ediyor:

“Bizler, katılımcı ve ziyaretçilerimizin görüş ve taleplerine her zaman çok önem verdik. Onlar için en verimli iş ortamının yaratılması

konusunda daima çaba gösterdik. Hem katılımcılarımız hem de ziyaretçilerimiz iki ayrı fazda düzenlenen WIN Eurasia Fuarlarının birleşmesi yönünde yoğun bir talep gösterdi.  Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda, birbiriyle yakından ilgili  sektörleri kapsayacak tek bir etkinliğin önemli bir sinerji yaratacağı görüşünde birleştik. Uygun koşulların oluşması ile 2018’de bu projemizi hayata geçirebilecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. WIN Eurasia – World of Industry 2018, üretim süreçlerinde birbiriyle ilişkili tüm ürün ve hizmetleri tek bir çatı altında bir araya getirecek. Ziyaretçilerini, çok daha fazla ürün, çok daha fazla marka, çok daha fazla katılımcı ile buluşturacak. İnanıyoruz ki güçlerini birleştiren iki WIN’den doğacak yeni enerji, katılımcı ve ziyaretçilerimiz için çok daha yüksek bir verim, çok daha yüksek bir kazanç ortaya koyacak.”

 

 

İmalat Sanayiine 360° bakış

15-18 Mart 2018 tarihleri arasında yeni yüzüyle kapılarını açmak için hazırlıklarına şimdiden başlayan WIN Eurasia – World of Industry -kapsamındaki 6 ticaret fuarı ile birlikte- imalat endüstrisine yönelik 360°’lik bakış açısı sağlayacak. Etkinlikte, geleceğin fabrikaları için gerekli tüm ekosistem tek bir çatı altında sunulacak. Böylelikle ziyaretçiler, yeni nesil sac işleme ve kaynak teknolojilerinden yüzey işlem teknolojilerine; otomasyon teknolojilerinden, elektrik ve elektronik sistemlere, hidrolik-pnomatik teknolojilerinden,  iç lojistiğe  imalat sanayii için A’dan Z’ye tüm çözümleri tek bir çatı altında deneyimleme fırsatı elde edecekler.

Endüstri 4.0 için en doğru adres!

Otomasyon, dijitalleşme, şeylerin interneti, arttırılmış gerçeklik gibi teknolojik gelişmelerin endüstri dünyasında büyük değişimlere yol açtığı ve Endüstri 4.0 olarak adlandırılan yeni bir döneme işaret ettiği günümüzde; fabrikalar büyük bir dönüşümün eşiğinde yer alıyor. Yıllardan beri, endüstride yaşanan gelişmelerin sergilendiği ilk etkinlik olma özelliği taşıyan WIN Eurasia Fuarları ise bu dönüşümde firmalara öncülük etmeye hazırlanıyor. Bu nedenle, üretim süreçlerinin optimizasyonu için geleceğe dönük yatırımlar yapmayı hedefleyen ziyaretçilerin binlerce ürüne kolayca ulaşabilecekleri WIN Eurasia – World of Industry, tüm satınalma

kararlarını etkileyecek yılın en önemli ticari etkinliği olarak öne çıkmaya hazırlanıyor.

WIN Eurasia 2018, yeni yüzü ve sunuduğu yeni fırsatlar ile 15-18 Mart 2018 tarihleri arasında  Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

WIN Eurasia – World of Industry kapsamında 6 fuar bir araya gelecek:

Metalworking EURASIA – Uluslararası Sac İşleme, Metal Kesme ve Şekillendirme Teknolojileri Fuarı

Surface Technology EURASIA – Uluslararası Yüzey İşleme Teknolojileri Fuarı

Welding EURASIA – Uluslararası Birleştirme, Kaynak ve Kesme Teknolojileri Fuarı

IAMD EURASIA – Integrated Industry, Motion and Drives Fuarı

Electrotech EURASIA – Uluslararası Enerji, Elektrik ve Elektronik Fuarı 2017

CeMAT EURASIA – Uluslararası Taşıma, Depolama, İstifleme ve İç Lojistik Fuarı

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…