Home FOTO GALERİ Osmangazi’de ‘Muhtarlar Yarışıyor’

Osmangazi’de ‘Muhtarlar Yarışıyor’

- Guncellenme Tarihi: 30 Haziran 2017 14:39
2 min read
Osmangazi’de ‘Muhtarlar Yarışıyor’ için yorumlar kapalı
0
  • Osmangazi’de Muhtarlar Atık Pil Topluyor

Osmangazi Belediyesi, atık pil toplama kampanyalarına muhtarları da dahil ederek ‘Muhtarlar Yarışıyor’ konseptiyle muhtarları yarıştırıyor. Osmangazi’nin muhtarları ise atık pil toplama yarışmasında başarılı olmak için tam gaz çalışıyor.

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği’nin (TAP) geleneksel olarak her yıl düzenlediği ‘Okullarda Atık Pil Yarışması’nın yanında bu yıl Bursa genelinde ilk kez düzenlenen, Osmangazi Belediyesi ve tüm ilçelerin dahil olduğu ‘Muhtarlar Yarışıyor’ yarışmasında atık pillerin yaz döneminde de toplanması amaçlanıyor. 1 Haziran’da başlayan ve yarışma kapsamında ciddiyetle çalışan Osmangazili muhtarlar, 30 Eylül’e kadar atık pilleri toplamaya devam edecek. Osmangazi genelinde kampanyaya katılan muhtarlar, topladıkları pillerin alımı için 444 16 01 nolu telefona bildirimde bulunarak atık pillerin alımlarını sağlayacak.

Başkan Dündar, “10 Muhtara Ödül Verilecek” 

Yarışmaya ilişkin açıklamada bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “17 Mart 2017 tarihinde ilçe belediyeleri, TAP ve Büyükşehir Belediyesi katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda muhtarlıklardan gelen atık pil miktarlarının arttırması amaçlanarak “Muhtarlar Yarışıyor” kampanyası yapılması planlandı. Bu kapsamda da kampanya, 01 Haziran ile 30 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yarışmanın sonunda da il genelinde en çok atık pil toplayan ilk 10 muhtara ödül verilecek” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…