Home FOTO GALERİ TÜMSİAD BURSA AİLESİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BULUŞTU

TÜMSİAD BURSA AİLESİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BULUŞTU

- Guncellenme Tarihi: 28 Haziran 2017 15:23
4 min read
TÜMSİAD BURSA AİLESİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BULUŞTU için yorumlar kapalı
0

BURSA – Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu ve üyeleri geleneksel bayramlaşma programını Çırağan Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Bayramlaşma törenine; İç İşleri Eski Bakanı Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda TÜMSİAD Bursa üyesi iş adamı katıldı.

Ramazan Bayramı’nın tüm İslam âlemine, barış sağlık huzur getirmesini dileyerek sözlerine başlayan TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, ülke olarak uzun bir süredir sıkıntılarla boğuştuklarını ancak birlik ve beraberlikle bu sıkıntıları aştıklarını ve aşacaklarını sözlerine ekledi.

KOBİ’lerin ağırlıkta olduğu bir sivil toplum kuruluşu olarak KOBİ’lerin sıkıntılarını da dile getiren Arslan, KOBİ’ler olarak zor bir dönemden geçtiklerini ifade etti. Arslan, “Kar marjlarının düştüğü bir ortamda faizlerin böyle yüksek olması doğru değil. Başbakan ve Cumhurbaşkanımızın faiz konusundaki tavırlarını sonuna kadar destekliyoruz. Bizler ülkemizin koyduğu 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürürken elbette dünyada yerinde saymıyor. O yüzden hiç durmamalıyız. Güzel şeylerin sürdürülmesi ve diğer eksiklerin de bir an önce tamamlanması için bizler de elimizden geleni yapmaya hazırız” diye konuştu.

Herkesin bayramını tebrik eden İç İşleri Eski Bakanı Efkan Ala ise şunları söyledi: “İslam dünyası maalesef barış ve huzurdan yoksun bir durumda. Biz bu sıkıntılı coğrafyada ayakta kalmayı başarmış ve yoluna emin adımlarla devam eden bir ülkeyiz çok şükür. Ülkemizin gelişimi için çalışan herkesle bir araya gelmeye taleplerini dinlemeye gayret gösteriyoruz. Sizler de talep ve katkılarınızı, somut önerilerinizi bizlerle mutlaka paylaşın. Ülkemiz ekonomik olarak büyümek için en iyi 4 ülkeden biri olarak gösteriliyor. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Sizlerin başarısı ülkenin başarısıdır.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarının Kurban Bayramı kotra ihale tarihi belli oldu. Belediye …