Home FOTO GALERİ AK PARTİ OSMANGAZİ TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI.

AK PARTİ OSMANGAZİ TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI.

- Guncellenme Tarihi: 26 Haziran 2017 16:29
9 min read
AK PARTİ OSMANGAZİ TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI. için yorumlar kapalı
0

AK PARTİ OSMANGAZİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ: ALLAH, ZALİMLERİN ZULMÜNE KARŞI MAZLUMLARA DAYANMA GÜCÜ VERSİN.

 

OSMANGAZİ BELEDİYESİ BAŞKANI DÜNDAR: 90 BİN KİŞİYİ İFTARDA BULUŞTURDUK.

 

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ ÇAVUŞOĞLU: OSMANGAZİ, BURSA’NIN LOKOMOTİF İLÇELERİNDEN BİRİSİ.

 

BURSA – AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni, Merinos Tren İstasyonu’nda gerçekleştirildi.

 

Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen programa; AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Muhammed Müfit Aydın, Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, AK Parti Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Osmangazi Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları, Muhtarlar ve STK temsilcileri ile partililer katıldı.

 

Bayramların, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişerek arttığı önemli günler olduğunu hatırlatan İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Türkiye’nin yakın coğrafyası başta olmak üzere çeşitli Müslüman ülkelerde yaşanan çatışmalara dikkat çekti.

 

“Rabbim kardeşlerimize dayanma gücü versin”

 

Bu çatışmaların yıllardan beri süregeldiğini kaydeden Yılmaz, “Birçok yönüyle dünya için kritik öneme sahip bu coğrafya, coğrafyamız, için kirli emelleri olan güçler, istediklerini yapmak adına her geçen yıl, her geçen ay, her geçen gün ve hatta her geçen saat yaptıkları zulümlerin dozunu artırarak masumların, mazlumların, çocukların, kadınların, kısacası suçsuz onlarca, yüzlerce, binlerce ve hatta onbinlerce insanın canına kast ediyor. Rabbimden, akan bu masum ve mazlum kanının biran önce dindirilmesini bu bayramda da niyaz ediyoruz ve ümit ediyoruz ki bir yanımızın buruk geçtiği bu son bayram olsun. Yüce Allah, zalimlerin zulmüne karşı mazlumlara dayanma gücü versin inşallah” dedi.

 

“Güçlü bir Türkiye’yi istemiyorlar”

 

Türkiye’nin, dünya mazlumlarının sesi, umudu, kurtuluşu olduğunu ve ancak her anlamda güçlü olan bir Türkiye’nin bunu başarabileceğini söyleyen Yılmaz, “Görüyoruz ki bölgesinde söz sahibi ve güçlü bir Türkiye istenmiyor. İşte bu doğrultuda ülkemizdeki barış ve huzur ortamının yerine kaos ortamının tesis edilmesi için ellerinden geleni yapıyor bu güçler. Tabiki ülkemizdeki hain işbirlikçileriyle birlikte. Bu millet bunlara nasıl ki 15 Temmuz’da izin vermediyse, yarın da, öbür gün de, kısacası ilelebet izin vermeyecektir. Bu durum bazı kesimler ve kişiler tarafından anlaşılmıyor ya da anlaşılmak istenmiyor. Rabbim onlara da akıl fikir ihsan eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramımızın hayırlar getirmesini dilerim” diye konuştu.

 

90 bin kişi iftarda buluştu

 

Osmangazi Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca 90 bin kişiyi iftarlarda buluşturduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, “Güzel bir Ramazan ayı geçirdik. Bu yoğunluk, bu heyecan Osmangazi’nin her tarafına yansıdı. Osmangazi Belediyemiz Ramazan ayı boyunca 90 bin kişiyi iftarlarda buluşturdu. Giysi ve erzak yardımları, vatandaşlarla iftarlar, ev ziyaretleri… Mümkün olduğunca tüm arkadaşlarım, meclis üyelerimiz, teşkilattaki arkadaşlarımız organizasyon çerçevesinde ev ziyareti gerçekleştirdi. Çat kapı iftarlar oldu. Dolu doluya bir Ramazan yaşadık” diye konuştu.

 

Osmangazi Bursa’nın lokomotifi

 

Bayramlaşma programına katılan AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise, bayramların ahirete irtihal edenlerin hatırlandığı, ziyaret edildiği, dualar gönderildiği günler olduğunu söyledi. Çavuşoğlu, “Bu vesileyse geçmiş dönemde partimizin kurulduğu tarihten itibaren bu teşkilata, emeğiyle, fikriyle, gücüyle, duasıyla destek olan, bizlerle çalışan ve ahirete irtihal etmiş olan tüm kardeşlerimize de rahmet niyaz ediyorum” dedi.

 

Osmangazi’nin, Bursa’nın lokomotif ilçelerinden birisi olduğunu belirten Çavuşoğlu, “Bir bayram buluşması olarak teşkilat mensuplarımızın bu denli bir katılım göstermesi, bu iri ve diri halleri geleceğe dönük Osmangazi’de bir ümit göstergesidir. Osmangazi, Bursa’mızda partimizin lokomotif ilçelerinden bir tanesi olmuştur ve nihayetinde 16 Nisan referandumunda da yine Bursa ortalamasının üzerinde bir oya mahzar olmak suretiyle Bursa’ya katkı sunmuştur. Bu vesileyle bu süreçte emek sarf eden tüm teşkilat mensuplarımıza huzurlarınızda tek tek teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Ramazan Bayramı’nın insanlığa huzur ve barış getirmesini dileyen AK Parti Bursa Milletvekili Muhammed Müfit Aydın da, partililerin ve tüm Bursalıların bayramını tebrik etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, “Borcun 25 Milyarı Aştığını Görüyoruz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, önlerinde acı ama gerçek bir tablo bulun…