Home FOTO GALERİ BUİKAD İFTAR YEMEĞİ’NDE EKONOMİ KONUŞULDU

BUİKAD İFTAR YEMEĞİ’NDE EKONOMİ KONUŞULDU

- Guncellenme Tarihi: 21 Haziran 2017 15:16
3 min read
BUİKAD İFTAR YEMEĞİ’NDE EKONOMİ KONUŞULDU için yorumlar kapalı
0

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği tarafından her sene düzenlenen geleneksel iftar yemeği, bu sene Prof.Dr Emre Alkin’in  ‘Bize bir şey olmaz çünkü’ konulu sohbeti ile iş dünyası temsilcilerini bir araya getirdi. Buikad Başkanı İpek Yalçın sohbet öncesi konuşmasında derneğin yeni dönem faaliyetlerine dikkat çekerken, ‘kadının iş hayatındaki rolünün arttırılmasına’ yönelik hedeflerini destekleyecek kuvvetli projeler üzerinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. 

 

Düzenlenen iftar yemeğine tüm üyelerin yanı sıra; derneğin faaliyetlerini işbirliği içerisinde yürüttüğü; Bosiad Başkanı Abdullah Bayrak ve Bosiad Yönetim Kurulu üyeleri, Gesiad Başkanı Ramazan Kaya, BTSO Kadın Girişimciler İl Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, Balkantürksiad Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Peryön Başkanı Barış Gül, BHİD Başkanı  Bedirhan Bozali, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı Sami Erol ve Uluslararası Rekabet ve Teknoloji Birliği Başkanı Ahmet Özenalp ve çok sayıda davetli katıldı.

‘Farklılıklarımız en büyük zenginliğimiz’ 

Ekonomist, akademisyen Prof. Dr. Emre Alkin Alkin’in İş’te Sohbetler etkinliğinin 3.konuğu olarak katıldığı sohbette ,Türkiye’nin ekonomik haritasına, gelecek dönemdeki ekonomik risk ve fırsatlara yönelik değerlendirmelerde bulunarak, Türk insanının önümüzdeki yılların iyi geçeceğine dair inancının tam olduğunu, güçlü Türkiye’nin anahtarının yapısal çeşitliliğe zenginlik olarak bakmak olduğunu vurguladı.

’12 yeni üye’

Derneğin yeni döneminde devam edecek pek çok projeye destek sağlayacak yeni üyelere de Buikad Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın ve Başkan Yardımcısı Oya Eroğlu ve Genel Sekreter Şeyda Şençayır tarafından rozetleri takdim edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…