Home GÜNCEL Bursa Söylem 4. yılını kutluyor

Bursa Söylem 4. yılını kutluyor

- Guncellenme Tarihi: 19 Haziran 2017 17:29
3 min read
Bursa Söylem 4. yılını kutluyor için yorumlar kapalı
0

Bursa Söylem Gazetesi, 4. yılını Kent Ormanında verdiği kahvaltıda kutladı. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltıya ilgi yoğun olurken, Semra Teke ve Sibel Kavçin tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Mayıs 2017 ayı itibariyle 4. yılına giren Bursa Söylem Gazetesi, 24 Mayıs Perşembe sabahı Kent Ormanı Orman Restoran’da bir kutlama kahvaltısı düzenledi. Semra Teke ve Sibel Kavçin tarafından yayınlanan Bursa Söylem Gazetesi ve Adress Dergisi’ne destek veren tüm kurum ve kuruluş temsilcileri etkinlikte bir araya geldi. Kahvaltıda doğa ile iç içe olan tüm katılımcılar kahvaltı süresince keyifler vakit geçirdi. Farklı sektörlerin birbirini tanıma imkanı bulduğu kahvaltıya ilgi oldukça yüksek oldu.

Orman Restoran’ın ev sahipliği yaptığı kahvaltıya, Marof Yapı firma sahibi Zafer Milli, Soner & Serap Saç Dizayn firma sahipleri Soner Yıldız ve Serap Uzun, Deniz Elektrik firma sahipleri Kadir Zahir ve Metin Kahraman, Pimay Aydınlatma ve OSGB Çevre Danışmanlık Mühendislik firma sahibi Mahmut İnan, Kişisel Gelişim ve Başarı Merkezi sahibi Semra Kozanlı, Erdemler Ahşap firma sahibi Etem Erdem, Erdemler Mutfak firma sahibi Onur Erdem, UKDER Başkanı İsmail Doru, Arkhe Kimya firma sahibi Esra Şahiner Çırpar, Gören Optik firma sahibi Murat Turan ve eşi, Özlem İşsevenler Turan, Prestige Gayrimenkul firma sahibi Naciye Akyurt, Mudanya Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Mahmure Uçar, Şehir Medya Yazı İşleri Müdürü Alparslan Yıldız, Kahve Trendi firma sahibi Şahin Sevinç ve eşi, Bursa Söylem köşe yazarı Taylan Devrim Ercan ve çok sayıda davetli katıldı.

Kahvaltı sonrası katılan herkese teşekkürlerini ileten Semra Teke, düzenledikleri bu kahvaltılar ile sektörleri bir araya getirdiklerini, sıcak ve samimi bir ortam yakalamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …