Home FOTO GALERİ LEONI Kablo, Geleneksel İftar Buluşmasında Çalışanlarını Bir Araya Getirdi

LEONI Kablo, Geleneksel İftar Buluşmasında Çalışanlarını Bir Araya Getirdi

- Guncellenme Tarihi: 18 Haziran 2017 16:37
4 min read
LEONI Kablo, Geleneksel İftar Buluşmasında Çalışanlarını Bir Araya Getirdi için yorumlar kapalı
0
  • 2000 yılında, ‘LEONI Kablo Türkiye’ olarak Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan ve otomotiv sektörü, beyaz eşya endüstrisi ile diğer endüstrilere yönelik, her türlü özel amaç için kullanılan yüksek katma değerli kablolar üreten Almanya merkezli LEONI, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı dolayısıyla geleneksel iftar organizasyonuna imza attı.

 

  • Bu yıl, 100. kuruluş yıl dönümü heyecanının yaşandığı LEONI, 100. yıl dolayısıyla her ay farklı bir etkinlik gerçekleştirmeye devam ederken, LEONI Türkiye Genel Müdürü Şükrü Erdem yaptığı açıklama ile “Bu güçlü ve köklü çınarı, bugün geldiği noktadan çok daha iyi seviyelere taşıma noktasında hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Çıkmış olduğumuz bu yolda, heyecanımızı yitirmeden, hedeflerimiz doğrultusunda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

 

Bursa, 16.06.2017 – Otomotiv sektörü, beyaz eşya endüstrisi ve diğer endüstrilere yönelik, kablo ve kablo sistemleri sağlayıcısı olarak, Avrupa’nın önde gelen tedarikçilerinden biri olan LEONI Kablo, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar organizasyonunda çalışanlarını buluşturdu.

 

Bu yıl, 100. kuruluş yıl dönümü heyecanının yaşandığı Almanya

merkezli LEONI, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar organizasyonunu bu yıl da tekrarlarken, gerçekleşen organizasyona Event Chef by Beceren ev sahipliği yaptı.

 

İnsana Yatırım Yapmaya Devam Edeceğiz

 

Ramazan ayının manevi atmosferinin doyasıya yaşandığı gecede, çalışanlara bir konuşma yapan LEONI Türkiye Genel Müdürü Şükrü Erdem, “Hepinizin bildiği gibi 2017 yılı, şirketimiz tarihi açısından çok önemli bir dönem. Bu yıl LEONI’nin kuruluşunun 100. yılını yaşıyoruz. Dünyanın en büyük global üreticileri arasında yer alan şirketimizin en önemli misyonlarından biri de şüphesiz insana yatırım… 100. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla da şirketimiz bünyesinde her ay farklı organizasyonlara imza atıyoruz. Bu güçlü ve köklü çınarı, bugün geldiği noktadan çok daha iyi seviyelere taşıma noktasında hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Bu vesileyle, sizlerin, ülkemizin ve tüm İslam Âleminin mübarek Ramazan ayını ve yaklaşan bayramı, en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Hep birlikte aynı masada oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşayan LEONI ailesi, iftar organizasyonun sonunda toplu fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…