Home FOTO GALERİ Nilüfer Kent Orkestrası’ndan muhteşem konser

Nilüfer Kent Orkestrası’ndan muhteşem konser

- Guncellenme Tarihi: 16 Haziran 2017 13:34
3 min read
Nilüfer Kent Orkestrası’ndan muhteşem konser için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi bünyesinde sene başında kurulan Nilüfer Kent Orkestrası, ikinci konserini Nilüfer Ramazan Sokağı’nda verdi. Dinleyicileri keyifli bir müzik yolculuğuna çıkaran orkestra, ayakta alkışlandı.

Nilüfer Belediyesi’nin sanat dünyasına kazandırdığı Nilüfer Kent Orkestrası, ikinci konserini Ramazan Sokağı’nda verdi.  Büyük ilgi gören konsere, Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinleri de  katılarak müzik şölenini yakından izledi.
Nilüfer Belediyesi Müzik Eğitim Çalışmaları eğitmenleri, Nilüfer Belediyesi Eğitim Bürosu ile Nilüfer Bandosu üyelerinden oluşan 25 kişilik orkestra, bünyesindeki çalgı çeşitliliği ile çeşitli müzik türlerinden örnekleri, kendisine özgün düzenlemeler ile yorumladı. Şefliğini Dr. Çağrı Şen’in yaptığı Nilüfer Kent Orkestrası, türküden pop müziğe, yabancı şarkılardan Klasik Türk Müziği’ne kadar birçok eseri seslendirerek büyük beğeni topladı.
Konserde, solistler, İpek Ildız, Dilara Işık, Sinem Arslan, Levent Uçar ve Sinan Turhan da performanslarıyla dikkat çekti.
Konser sonunda Nilüfer Kent Orkestrası’nı kutlayan Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman, “Konseri yüreğim pır pır ederek izledim. Çok kısa bir sürede hazırlandılar. Arkadaşlarımızın hepsi profesyonel. Hocalarımız aynı zamanda işin bilimini de yürütüyorlar. Orkestradaki bazı arkadaşlarımız köy köy dolaşarak çocuklarımızı eğitiyor. Kısacası, üreten ve çalışan bir orkestra. Onlarla gurur duyuyoruz” dedi. Erman, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına, Şef Çağrı Şen’i ve orkestra üyelerini çiçek vererek kutladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …