Home FOTO GALERİ “MHP MUDANYA İLÇE BAŞKANI FEHİM ÇAPTIK’ın görevden alma ile ilgili basın açıklaması metnidir”

“MHP MUDANYA İLÇE BAŞKANI FEHİM ÇAPTIK’ın görevden alma ile ilgili basın açıklaması metnidir”

- Guncellenme Tarihi: 16 Haziran 2017 00:09
9 min read
“MHP MUDANYA İLÇE BAŞKANI FEHİM ÇAPTIK’ın görevden alma ile ilgili basın açıklaması metnidir” için yorumlar kapalı
0

2 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe kongresinde aday olma sürecinde ;
Eski ilçe başkanları , Ülkü Ocakları Başkanları,partili büyüklerimiz ve gönüldaşlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda Milliyetçi Hareket Partisini Mudanya özelinde layık olduğu yere getirebilmek adına bu zor ve meşakkatli göreve talip olduk.”MHP MUDANYA İLÇE BAŞKANI FEHİM ÇAPTIK’ın görevden alma ile ilgili basın açıklaması metnidir”

Saygı değer basın mensupları ;

2 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe kongresinde aday olma sürecinde ;
Eski ilçe başkanları , Ülkü Ocakları Başkanları,partili büyüklerimiz ve gönüldaşlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda Milliyetçi Hareket Partisini Mudanya özelinde layık olduğu yere getirebilmek adına bu zor ve meşakkatli göreve talip olduk.

Bu Asil göreve talip olmamızdaki yegane sebep;
Kardeşlik hukukundan hareketle,Kırgınlıkları, dargınlıkları ve ayrılıkları bitirip tekrar Ülkücünün Ülkücüye kardeş olduğu ilkesini yaşatmak istediğimiz için aday olduk.
Geldiğimiz noktada şunu gördük ki Genel Merkezimizin Koltuk “Beka Sorunu” için Mudanya ilçemizde hukuken uygun fakat ahlaken şık olmayan usullerle görevden alındık.

Genel Merkezden Yönetilmez!
Mudanya Bursa’dan Talimat ile Hiç Yönetilmez!

Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım kısa zamanda Mudanya siyasetinde Milliyetçi Hareket Partisinin hakettiği yere taşıyacağımızın izlenimi tabanda hissedilir derecede yansıtmıştık. Görevde bulunduğumuz kısa süre içersinde partimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Delegelerimizin bizlere verdiği sorumluluk bilincinden hareketle, Teşkilatımızı sıkıntıya sokucak boynunu bükecek hiç bir olayda oluşumda bulunmadık. Kapı kapı, mahalle mahalle,sokak-sokak dolaştık. Tercihlerinden ötürü hiç bir partilimize ayrım gözetmedik, bir olmak, birlik olmak için çalıştık.Buna rağmen gördük ki “Ülkücü Ülkücünün öz Kardeşidir” şiarını unutan Genel Merkezimiz,
Makamlarını muhafaza etmek adına ,Mudanya ilçe teşkilatımıza haksızlık etmiştir.
Meseleniz ve korkunuz koltuklarınız ise buna hiç gerek yoktu
Rica etseydiniz koltuklarla beraber Anahtarıda teslim ederdik !

Sizler dahil Hiç kimsenin ama hiç kimsenin Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurumsal kimliğine zarar vermeye hakkı yoktur.
Hareketimizin banisi cennet mekan”Başbuğumuz Liderimiz Cennet Mekan Alparslan TÜRKEŞ’in dediği tarihi sözlerini sizlere hatırlatmak isterim”.
“Hepiniz birer Türk Bayrağı’sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin”.

Kendi yazdığınız delege ile seçim kaybederek tabanın bile sizlere güvenmediği, inanmadığı delegemiz, tabanımıza hangi Tasarruf’tan bahsedeceksiz?

Seçimi kazandığımız dakikadan itibaren Milliyetçi Hareket Partisi için gecesini gündüzüne katarak hiç ayırım gözetmeksizin herkesi kucaklamaya and içmiş ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma burda sizlerin huzurunda göstermiş oldukları Dik duruş için Teşekkür ediyorum.
Bir kongre oldu ve hafızalara kazındı yarın tabanının bile inanmadığı güvenmediği bir yönetimi yeniden başa getirerek Milliyetçi Hareket Partisinin kurumsal kimliğine zarar verdiğinizin farkında değilmisiniz ?
“Bizler; Türk Milliyetçileri Türk-İslam Ülkücüleri gelip geçiciyiz kalıcı olan Milliyetçi Hareket Partisidir”.
Ben ve yönetim kurulu üyelerim görevde kaldığımız dönem içinde görev ve sorumluluk bilincini unutmadan görevimizi yerine getirdik. Sanmayın ki bizleri yıldıracağınızı biz her zaman size bunu hatırlatacağız.

Kendi koltuklarınızın Beka sorunu yüzünden Göstermiş olduğunuz tasarrufu Ülkücü Hareketin hiç bir mensubu tarih boyunca unutmaz.

İlçe Başkanlığım döneminde bana ve yönetim kuruluma destek veren Mudanyalı hemşerilerime değerli Aileme ve Ülküdaşlarıma Teşekkür ediyorum. Görev sürem içerisinde hiç kimseyi kırmamaya, incitmemeye, hak yememeye dikkat ettim. Görev süremiz içinde bizleri hiç bir zaman yanlız bırakmayan Mudanyalı hemşerilerim, Ülküdaşlarım, Delegelerimiz ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın bir hakları varsa bizden yana helal olsun. Onlarında bizlere olan hakları varsa helal etsinler.
Allah Hepinizden Razı Olsun.
Mudanya ve Bursa kamuoyu şunu gayet iyi bilmelidirki ben ve arkadaşlarım Mevki ve makam hastalığına bulaşmadan,nefes aldığımız müddetçe,büyük Türk milletine,hizmet etmeye devam edeceğiz

Saygılarımla;

MHP Mudanya ilçe Yönetim Kurulu adına ilçe başkanı
Fehim Çaptık

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…