Home FOTO GALERİ Babalar Gününüz Çok Keyifli Geçecek

Babalar Gününüz Çok Keyifli Geçecek

- Guncellenme Tarihi: 15 Haziran 2017 14:14
3 min read
Babalar Gününüz Çok Keyifli Geçecek için yorumlar kapalı
0

Birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikleriyle özel günleri unutulmaz kılan EndülüsPark AVM, Babalar Günü’ne özel hazırladığı sürprizlerle babalar ve çocuklarına keyifli bir gün yaşatmayı hedefliyor.

Alışveriş ve eğlencenin doğru adresi EndülüsPark AVM, Babalar Günü’ne özel aktivitelerle hayatımızın en değerli varlığı babalara unutulmaz bir gün armağan ediyor.

Tavla Turnuvası heyecanı

17-18 Haziran tarihleri arasında EndülüsPark AVM ve Vitamin Cafe işbirliğiyle düzenlenecek Tavla Turnuvası’nda babalar eğlencenin tadını çıkarırken aynı zamanda rekabet heyecanı yaşayacak.

17 Haziran Cumartesi günü Saat 16.00’dan itibaren başlayacak turnuvaya katılım için başvurular EndülüsPark AVM danışmadan yapılacak.

Büyük heyecana sahne olması beklenen etkinlikte, birinci olan yarışmacıya EndülüsPark AVM TEKNOSA mağazasından 1000 TL’lik, ikinciye Sarar’dan 750 TL’lik, üçüncüye ise D’S Damat’tan 500 TL’lik hediye çeki verilecek.

Gerçek bir Ferrari kullanma deneyimi

EndülüsPark AVM’de Babalar Günü’ne özel sürprizler tavla turnuvasıyla sınırlı kalmıyor.

AVM’den 100 TL’lik alışveriş yapan tüm babalar alışveriş fişlerini danışmaya getirdikleri takdirde, EndülüsPark AVM’nin Yeni Nesil Eğlence Merkezi Funtolia’da F1 Simülasyonları ile gerçek bir Ferrari kullanma deneyimi yaşamaları için kupon hediye edilecek.Eğlencenin yaşı yok, ailemle birlikte mutlu ve keyifli bir Babalar Günü yaşamak istiyorum diyen bütün babaları EndülüsPark AVM’ye bekliyoruz.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, hafta içi yoğun geçen hayırlı olsun ziyaretleri son…