Home FOTO GALERİ Birmed ailesi iftar’da buluştu

Birmed ailesi iftar’da buluştu

- Guncellenme Tarihi: 12 Haziran 2017 12:37
3 min read
Birmed ailesi iftar’da buluştu için yorumlar kapalı
0

Bursa’nın önde gelen sağlık hizmetleri eğitim merkezlerinden olan BİRMED Sağlık Eğitim İlkyardım Hizmetleri Merkezi 2014 yılından bugüne geleneksel hale getirdiği iftarlarında bu sene de hizmet sunduğu sektör paydaşlarını bir araya getirdi.

Baia Otel’de gerçekleştirilen iftar organizasyonunda Birmed Kurucu’su Rıdvan DENİZ gelenekselleşen Birmed İftar Yemeğinde bu sene ki paydaş firmalarla biraya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek katılımları için herkese teşekkür etti.Eğitim ve Sağlık sektörünün dünden bugüne her geçen gün büyümekte olduğunu ifade eden Deniz, “Birmed olarak hizmete başladığımız yıllarda sadece hijyen ve yangın müdahale ile ilkyardım eğitimleri veriyor ve sertifikalandırma işlemleri yapıyorduk. Dünden bugüne gelişen Türkiye’de hizmet ağımızda da önemli gelişmeler yaşandı. Bursa’da 2017 yılı itibariyle, ilkyardım başta olmak üzere, yangın eğitici eğitimleri, yüksekte çalışma eğiticiliği ile eğitmenlik sertifikasyon programı, acil durum kriz yönetimi sertifikasyon eğitimleri ile arama kurtarma eğitimleri vermeye başladık. Türkiye’nin sağlık hizmetlerinde öne çıkan yatırımları ve Sağlık Bakanlığının yüksek sayılarda personel alım çağrıları sertifikalı sağlık eğitimcileri ve personellerini özel sektörün gözdesi haline getirdi. Bizlerde hizmet sektörümüze kazandırılan her branşta eğitimler vermeye ve eğitimciler yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Birmed 2017 yaz programları eğitim hizmetleriyle katılımcıların sertifikalı olarak buluşacağı hizmetler başlıca İlkyardım Eğitimi, İlkyardım Eğitici Eğitimi, Yangın Eğitimi, Yangın Eğitimci Eğitimi, Hijyen Eğitimi, Acil Durum Kriz Yönetimi Eğitimi, Arama Kurtarma Eğitimi ve Yüksekte Çalışma Eğitici Eğitimleri olacaktır.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…