Home FOTO GALERİ Mustafakemalpaşalılar iftarda buluştu

Mustafakemalpaşalılar iftarda buluştu

- Guncellenme Tarihi: 11 Haziran 2017 12:46
6 min read
Mustafakemalpaşalılar iftarda buluştu için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa’nın Bursa’daki en büyük sivil toplum kuruluşu olan Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin (PAŞADER) Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve PAŞADER’in ev sahipliği yaptığı iftarda 2 bin davetli hep birlikte oruç açtı.

Yıldırım’daki Kirmasti Kervan Düğün Salonu’ndaki iftar programına; Belediye Başkanı

Sadi Kurtulan, PAŞADER Başkanı Kıvanç Atmaca, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Burhan Özfatura, eski milletvekilleri, Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım belediye yetkilileri, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, iş adamları, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatı temsilcileri katıldı.

 

PAŞADER 25 yaşında

 

Musiki ve ilahi grubunun Ramazan ezgileriyle başlayan programın açılışında konuşan PAŞADER Başkanı Kıvanç Atmaca, Mustafakemalpaşalılar arasında birleştirici rol üstlenmeyi misyon kabul ettiklerini söyledi.

PAŞADER’in kuruluşunun 25. yılını kutladığını belirten Atmaca; “ Ramazan ayının birleştirici atmosferini Muıstafakemalpaşalılar olarak bir kez en güzel şekilde yaşıyoruz. PAŞADER, 25 yıllık geçmişiyle artık Bursa’nın köklü bir kuruluşu oldu. Bugüne kadar derneğimizin her geçen gün büyüyerek var olmasını sağlayan eski başkanlarımıza, yönetici ve üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Belediye Başkanımıza bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Mustafakemalpaşalılar arasında hemşerilik bilincini geliştirerek eğitime katkıda bulunmaya, birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmeye hep birlikte devam edeceğiz ” dedi.

 

‘Biz büyük bir aileyiz’

Mustafakemalpaşa’nın ürettikleri, yetiştirdikleri ve yaptığı hizmetlerle Bursa’ya damga vurduğunu dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise PAŞADER’in yıllardır Bursa’da ortaya koyduğu duyarlılığın hizmetlere güç verdiğini kaydetti.

Mustafakemalpaşa’nın büyük bir aile olduğunu ifade eden Başkan Kurtulan; “ Ramazan’ın feyzini, bereketini hep birlikte yaşıyoruz. Tek amacımız ortak paydamız olan Mustafakemalpaşa’yı her alanda geliştirmek. PAŞADER bunun için 25 yıldır Bursa’da önemli bir mesafe kaydetti ve bize ışık oldu. Bu özel ayda kardeşliğimizi daha çok arttıracağız. Hiçbirimiz, hepimiz kadar güçlü değiliz. Mustafakemalpaşa’nın kalkınma hedefine yönelik her çalışmada birlikte olmaya devam edeceğiz. PAŞADER’e her alanda desteğimizi sürdüreceğiz. Derneğimizin 25. yılını kutluyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tüm hemşerilerimizin Ramazan ayı mübarek olsun ” dedi.

1984-1989 ve 1994-1999 yılları arasında iki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi yapan Burhan Özfatura ise Mustafakemalpaşa’nın her geçen gün büyüdüğünü söylerken hemşerilerinin örnek birlikteliğinden mutluluk ve kıvanç duyduğunu dile getirdi.

İftar programında Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a PAŞADER Başkanı Kıvanç Atmaca tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Mustafakemalpaşalıların özlem giderdiği iftarda, PAŞADER Müzik Topluluğu sahne alırken semazen gösterileri de yemeğe renk kattı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemlik Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nde Şükrü Deviren’in belediye başkanı olmasının ardından, Deviren’in A T…