Home FOTO GALERİ Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Mustafakemalpaşa ilçe teşkilatı istifa basın açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Mustafakemalpaşa ilçe teşkilatı istifa basın açıklaması

- Guncellenme Tarihi: 9 Haziran 2017 14:40
3 min read
Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Mustafakemalpaşa ilçe teşkilatı istifa basın açıklaması için yorumlar kapalı
0

Yüce Türk Milletine

Mensubu olduğumuz ve her zaman gurur duyduğumuz partimiz, 7 haziran 2015 tarihinden beri Genel Başkan ve merkez yürütme kurulu üyeleri tarafından, partimize gönül veren milyonlarca gönüldaşımızın Milliyetçi Hareket Partisine dahil olma amaçlarının tam zıttı bir anlayışla yönetilmektedir. Olağanüstü kongre ve değişim isteklerimiz ise yine aynı zihniyet tarafından oldu bittiye getirilerek ve mahkemelere taşınarak tamamen çıkmaza sokulmuştur.

Eveti destekleyen zihniyet

Parti içi demokrasinin tamamen bittiği partimiz, tabanla tamamen zıt bir şekilde hareket ederek partili cumhurbaşkanlığının önünü açmış ve dünkü söylemlerini unutarak evet i  desteklemiştir.  Bu durum biz Türk Milliyetcilerinin gönlünde kapanması imkansız yaralar açmıştır.

Ülkücü şehitlerin emaneti.

Başbuğ Alparslan Türkeş ve binlerce ülkücü şehidin emaneti ülkücü hareketin siyasi oluşumu olan Milliyetçi Hareket Partisi 47 yıllık siyasi gecmisinle bağdaşmayan bir şekilde yönetilmektedir.

Vatanımızı daha çok severiz

Yıllarını bu partiye vermiş, gecesini gündüzüne katarak Milliyetçi Hareketin iktidar olması için mücadele eden yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve yüzlerce üyemiz bugün gönlü kırık bir şekilde partimize veda ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi “ büyüklerimizi severiz sayariz, ancak biz ülkücüler vatanımızı daha çok severiz “

İhraç artıkları

Bize muhalif diyen zihniyet, partimizin anafikrine ve töresine asıl kendilerinin muhalif olduğunu er yada geç anlayacaklardir. İhraç artiklariyla partimizi iktidara taşımak hayal gücümüzü bir hayli zorlamaktadir.

Dava adamlığı

Ve bugün bizler; genel başkan ve ekibiyle yol arkadaşlığı yerine, bize yakışanı “ dava adamlığını “ tercih ederek ılce yönetiminden ve parti üyeliğinden istifa ediyoruz.

Son sözümüz:

Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Ne mutlu Türk’üm diyene.

Mustafakemalpaşa Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatı adına

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüfer Belediyesi ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’ne Ev Sahipliği Yapıyor

Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı iki gün sürecek olan ‘Bele…