Home EĞİTİM BTÜ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 2.PROJE GÜNLERİ DÜZENLENDİ…

BTÜ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 2.PROJE GÜNLERİ DÜZENLENDİ…

- Guncellenme Tarihi: 9 Haziran 2017 14:36
2 min read
BTÜ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 2.PROJE GÜNLERİ DÜZENLENDİ… için yorumlar kapalı
0

BTÜ ÖĞRENCİLERİ YENİ PROJELERE İMZA ATIYOR…

 

BURSA – Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü tarafından Mimar Sinan Yerleşkesi Öğrenci Merkezi Fuaye alanında “2.Proje Günleri” düzenlendi.

 

Elektrik-Elektronik Mühendisliği tarafından düzenlenen “2.Proje Günleri” kapsamında Elektrik-Elektronik Mühendisliği 1. ve 2. sınıf öğrencileri tarafından geliştirilen Akıllı Otopark Otomasyonu, Akıllı Fren Sistemi, Yağmur Sensörü ile Akıllı Branda Sistemi, LDR Kontrollü Konveyör Bant Sistemi, Işık Kontrollü Yem Sistemi gibi 20’ye yakın birbirinden farklı proje ziyaretçilerin ilgisine sunuldu.

 

Sergiye BTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin Acır, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Kurt ve Doğa Bilimleri Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Öğüt, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katılımda bulundu.

 

Öğrencilerin stantlarını gezen Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurettin Acır projeleri hakkında öğrencilerden bilgi aldı.

 

Hayatı kolaylaştıran inovatif fikirlerin de yer aldığı projelerden çok etkilenen Acır, çalışmaları sebebiyle öğrencileri tebrik etti. Bilgiyi pratiğe dönüştürmenin ve farklı bakış açılarının somut hale geldiği çalışmaları önemsediklerini belirten Acır, “Araştırma üniversitesi olarak çıktığımız yolda öğrencilerimizin de bu misyonda hareket etmesi, araştırması, üretmesi, bir şeyler ortaya koyması ve bu ortaya koydukları ile hayata dokunabilmesi bizim için çok önemli” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, Unutulanları Yaşanır Kılıyor

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Edebi Kazılar söyleşilerinin yeni dönemdeki ilk konuğu …