Home EĞİTİM Bozbey’den öğrencilere: Hak ettiğiniz tatili doya doya yaşayın

Bozbey’den öğrencilere: Hak ettiğiniz tatili doya doya yaşayın

- Guncellenme Tarihi: 9 Haziran 2017 15:22
5 min read
Bozbey’den öğrencilere: Hak ettiğiniz tatili doya doya yaşayın için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. İki okulda karne törenine katılan Bozbey, öğrencilerden, yaz tatilinde çocuk oyunları oynamalarını, spor yapmalarını ve kültürel faaliyetlere katılmalarını istedi.

 

2016-2017 eğitim öğretim yılının son gününde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey öğrencilerin karne heyecanını paylaştı. Görükle Dumlupınar İlkokulu ve Nilvak Okulları öğrencilerinin karnelerini dağıtan Başkan Bozbey öğrencilere “Yaz tatilini doya doya yaşayın” dedi.
İlk olarak Görükle Dumlupınar İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Başkan Bozbey’i öğrenciler ve veliler çiçeklerle karşıladı. Öğrencilerin ve velilerin okulla ilgili taleplerini dinleyen Başkan Bozbey taleplerle ilgileneceklerini söyledi. İlkokul 3’üncü sınıfların karnelerini dağıtan Bozbey, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Bozbey karne heyecanı yaşayan öğrencilere zihin geliştirici oyun ve yaz tatilinde okumaları için kitap da hediye etti.
BOZBEY: BOL BOL KİTAP OKUYUN
Başkan Bozbey’in ikinci adresi Nilvak Okulları oldu. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey burada da öğrencilerle bir araya gelerek karne sevinçlerini paylaştı. Çocuklardan yaz tatilini doya doya yaşamalarını isteyen Bozbey, “Çocuklar, çocukluğunu yaşamalı. Aileler de buna katkı sağlamalılar. Özellikle yazın çocukların spor yapmaları, kültürel faaliyetlerde bulunmaları ve kitap okumaları için aileler de teşvik edici olmalı. Tabletler ve akıllı telefonlar var. Çocuklarımız aileler tarafından bilgilendirilerek, bilinçlendirilerek mutlaka tablet bilgisayarlardan biraz uzak kalmalılar. Elbette çocuklarımız oynayacaktır ama zamanın büyük bölümünü bunlar almamalı. Çocuklar spora kültürel faaliyetlere ve kitap okumaya daha fazla zaman ayırmalı. Bu yaz tatilini çocuklarımız bu şekilde geçirirse, yazın bir de en az 3 tane kitap okurlarsa inanıyorum ki daha bilgili, daha bilinçli ve daha sevgi dolu bir şekilde 2017-2018 eğitim öğretim dönemine hazırlanmış olacaklar” dedi.
Öğretmenleri de unutmayan  Bozbey, “Öğretmenlerimize çocuklarımızı iyi yetiştirdikleri için, duyarlı, iyi  insanlar yetiştirdikleri için, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ve cumhuriyete sahip çıkan gençler yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Bozbey, konuşmanın ardından Nilvak Okulları öğrencilerine karnelerini verdi.
Bozbey ayrıca, sosyal sorumluluk projesi yürüterek Nilüfer Belediyesi’nin Giymiyorsanız Giydirin Atölyesi için kıyafet toplayıp

bağışlayan öğrencilere de teşekkür etti. Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin teşekkür belgesini, projenin sorumlusu olan oğlu Meriç’e verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …