Home FOTO GALERİ Bozbey pazarda esnafı dinledi

Bozbey pazarda esnafı dinledi

- Guncellenme Tarihi: 9 Haziran 2017 14:31
2 min read
Bozbey pazarda esnafı dinledi için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Konak Mahallesi’nde kurulan Giyim Pazarı’nı gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Bozbey vatandaşlardan taleplerini dinlerken sorunların çözümüne ilişkin de fikir alışverişinde bulundu.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her fırsatta halkla bir araya gelerek birebir sorunları ve önerilerini dinliyor. Haftanın bir günü Başkan Burada  karavanı ile makamını mahallelere taşıyan Bozbey, belli aralıklarla düzenlenen Halk Günü’nde de vatandaşları dinliyor. Esnafı da sık sık işyerinde ziyaret eden Bozbey, son olarak Konak Mahallesi’nde kurulan Giyim Pazarı’na giderek hem esnafla hem de alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Bozbey’e, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve Konak Mahalle Muhtarı Hale Çağan azalarıyla birlikte eşlik etti.

Esnafa hayırlı işler dileklerinde bulunan Mustafa Bozbey, pazarcıların sorunlarına da kulak verdi. Vatandaşların da mahallelerinde yaşadıkları olumsuzlukları aktardığı ziyarette, Bozbey önerileri de dinledi. Konak Giyim Pazarı’nda esnaf ve vatandaşla görüşen Bozbey, Beşevler Taksi Durağı’nı da ziyaret ederek taksicilerle sohbet etti.

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar?

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 32,3130 seviyesinden işlem görüyor. …