Home FOTO GALERİ İZNİK’TE ÇALIŞMALAR HER NOKTADA

İZNİK’TE ÇALIŞMALAR HER NOKTADA

- Guncellenme Tarihi: 6 Haziran 2017 13:52
5 min read
İZNİK’TE ÇALIŞMALAR HER NOKTADA için yorumlar kapalı
0

İznik merkez ve kırsal mahallelerde farklı alanlarda birçok çalışmalar İznik Belediyesi tarafından aralıksız sürdürülürken çalışmalar Belediye Başkanı Osman Sargın tarafından yakından takip ediliyor.

Vatandaşın günlük yaşamda hayatını kolaylaştıracak ve ilçemizin çehresini değiştirecek çalışmalara devam eden İznik Belediyesi bu kapsamda çalışmalarını sürdürüyor. İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol yapım çalışmaları, boya-badana çalışmaları ile Wc-lavabo yapım çalışmaları gibi bir çok alanda hizmetler aralıksız bir şekilde devam ediyor.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu ile birlikte Yeni Belediye Binasında sona gelen çalışmaları inceledikten sonra Göllüce Mahallesi, Mahmut Çelebi Mahallesi ve Selçuk Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi aldılar.

İlçenin en ücra köşesinden en merkezine kadar birçok farklı alanda çalışmalar yürüttüklerini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında “Mahalle muhtarlarımızın ve hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda nerede hangi hizmete ihtiyaç varsa büyük, küçük demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Göllüce Mahallemizde merkezi bir bölgede vatandaşlarımızdan ve mahalle muhtarımızdan gelen talep üzerine 50 metre kare modern bir Wc-Lavabo inşa ettik. Aynı şekilde Mahmut Çelebi Mahallesinde mahalle halkından gelen talep doğrultusunda 50 metre kare modern bir Wc-Lavabo daha inşa ettik. Bunların yanı sıra birçok nokta da parke taşı işleme çalışmalarımızda devam ediyor. Yeni Mahalle Ayazma Sokak’ta devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Ekiplerimiz burada çıkmaz sokaklara parke taşı işleyecekler. Güzel İlçem Temiz Çevrem Projesi kapsamında bir başka ekipte Selçuk Mahallemiz de vatandaşlarımızın evlerini boyuyorlar. İlçe Kaymakamlığımız ile Güzel evim, düzenli işyerim, temiz sokağım sloganıyla devam eden bu çalışmamızda daha önce Yeşil Cami Mahallesi ve Selçuk Mahallesinde ki evler boyanmıştı. Boya firmalarının destekleri ile yürütülen bu çalışma ile de sokaklarımız ve mahallelerimiz pırıl pırıl bir görünüme kavuşarak çehresi değişiyor. Tüm bu çalışmalar doğrultusunda vatandaşlarımızın beğenisi ve destekleri bizlerin çalışma azmini de arttırıyor. Tüm hemşerilerime bu destekten dolayı teşekkür ediyor bu vesile ile tüm vatandaşlarımın Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …