Home FOTO GALERİ BUTTİM YÖNETİM KURULUNDAN VALİ KÜÇÜK’E ZİYARET

BUTTİM YÖNETİM KURULUNDAN VALİ KÜÇÜK’E ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 2 Haziran 2017 12:52
3 min read
BUTTİM YÖNETİM KURULUNDAN VALİ KÜÇÜK’E ZİYARET için yorumlar kapalı
0

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki ve yönetim kurulu üyeleri Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü Heykel Valilik binasında ziyaret etti.

 

Ziyaret sırasında BUTTİM ile ilgili bilgi veren BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki yüzde 90 doluluk oranına sahip olduklarını kaydederken, ağırlıklı olarak ev tekstili üzerine iş yerlerinin bulunduğunu ifade etti. Tiryaki, toptan satış mağazaları ve showroomların yanı sıra perakende alanında da mağazaların bulunduğunu dile getirdi. BUTTİM’in canlandırılması ve perakende ticaretin ivme kazanması için göreve geldikleri gün itibariyle çalışmaya başladıklarını ifade eden Ali Tiryaki,  BUTTİM’deki üretici firmalar için de çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Tiryaki “Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’ndan da destek alıyoruz. Alım heyetleri BUTTİM’e gelmeye başladı.  Hedefimiz zamanla daha profesyonel hale gelmektir, yeni projelerimiz ile BUTTİM’i daha ileriye taşıyacağız. Sizlerden de isteğimiz, yurtdışında Valilik tarafından yapılan Bursa tanıtımlarında stand ta BUTTİM broşürlerinin de bulunması” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Valisi İzzettin Küçük de öncelikle geçtiğimiz aylarda göreve gelen  Ali Tiryaki ve yönetim kurulunu tebrik ederek, bundan sonra yapacakları çalışmalarda başarılar diledi. Bursa’nın tanıtımı gelişimi için çalıştıklarını hatırlatan Vali Küçük, BUTTİM’in de kent için önemli bir merkez olduğunu ifade etti. Bursa Valisi İzzetin Küçük, “İhtiyaç duyduğunuz konularda yanınızda oluruz. Yurtdışında tanıtım anlamında broşürlerinizin yer alması kent adına da katkı sağlayacaktır. Sizlerin çalışmaları ile BUTTİM’in çok daha iyi yerlere geleceğine inancımız tam. Ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Ziyaretin sonunda BUTTİM Yönetim Kurulu Üyeleri Bursa Valisi İzzettin Küçük’e bir tablo hediye etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…