Home FOTO GALERİ Maysan Mando’dan Türkiye’nin Tek Aftermarket Konferansına Sponsorluk Desteği

Maysan Mando’dan Türkiye’nin Tek Aftermarket Konferansına Sponsorluk Desteği

- Guncellenme Tarihi: 30 Mayıs 2017 12:26
4 min read
Maysan Mando’dan Türkiye’nin Tek Aftermarket Konferansına Sponsorluk Desteği için yorumlar kapalı
0

Türkiye’nin ilk ve en büyük amortisör üreticisi olan Maysan Mando, 2010 yılından bu yana sektörün ilgili profesyonellerini bir araya getiren ve TAYSAD’ın ev sahipliğinde bu yıl 8’incisi düzenlenen, küresel düzeyde sektördeki güncel trendlerin ve yenilikçi yaklaşımların paylaşıldığı VIII. Aftermarket Konferansı’nın, ana sponsorluğunu üstlendi.

Bursa, 29.05.2017Türkiye’nin ilk ve en büyük amortisör üreticisi olan, orijinal ürün kanalı OEM’de onlarca dünya markasına hizmet veren Maysan Mando, sektörün en önemli organizasyonlarında adından başarıyla söz ettirmeye devam ediyor.

Maysan Mando, TAYSAD tarafından düzenlenen ve üretici, tedarikçi, distrübütör ve bağımsız servislerin yanı sıra; küresel paydaşlar, uzman firmalar, yurtiçi ve yurtdışından olmak üzere, ilgili dernekler ve basını da bünyesinde bir araya getiren, Türkiye’nin tek aftermarket konferansı özelliğindeki TAYSAD VIII. Aftermarket Konferansı’na ana sponsor olarak tam destek verdi.

2010 yılından bu yana sektörün ilgili profesyonellerini bir araya getiren ve bu yıl 8’incisi düzenlenen dev organizasyona, İstanbul /Pendik’teki The Green Park Pendik Hotel & Convention Center ev sahipliği yaptı.

Gün boyu süren organizasyonda Maysan Mando’yu, Genel Müdür Anıl Yücetürk’ün yanı sıra; Satış & Pazarlama OEM – Aftermarket Kısım Müdürü Artun Baran, Ticari OEM Aftermarket Müşteri Sorumlusu Emre Yeşilkavak ve Aftermarket Müşteri Sorumlusu Volkan Keser temsil ederken, Maysan Mando organizasyonda açmış olduğu stantta da misafirlerini ağırladı.

Sektöre Değer Katmaya Devam Edeceğiz

Maysan Mando olarak, sektörün en önemli organizasyonlarında etkin şekilde yer almaya büyük önem verdiklerini kaydeden Maysan Mando Genel Müdürü Anıl Yücetürk, TAYSAD’ın düzenlediği Aftermarket Konferansı’nın da sektörün gelişimi noktasında hem şirketlere, hem de sektör profesyonellerine önemli katkılar sağladığına vurgu yaptı.

Maysan Mando olarak, kuruldukları günden bu yana sektöre ve yaşadıkları topluma değer katacak çalışmalar içerisinde yer almaya özen gösterdiklerini aktaran Anıl Yücetürk, yenileme pazarındaki güncel trendlerle birlikte, sorun ve fırsatların, Türkiye’nin yanı sıra küresel boyutta tartışmaya açıldığı konferansa destek olmaktan dolayı, büyük gurur ve mutluluk yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…