Home FOTO GALERİ Dündar’dan Garnizon Komutanına Ziyaret

Dündar’dan Garnizon Komutanına Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 29 Mayıs 2017 12:50
2 min read
Dündar’dan Garnizon Komutanına Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

Başkan Dündar’ın ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, “Belediyelerimiz bizleri en çok destekleyen kurumlar. Osmangazi Belediyemiz’in de Garnizon Komutanlığı’nda büyük emeği var. Her türlü ihtiyacımızda yanımızda oldunuz, bizlere destek verdiniz. Katkılarınızdan ve desteklerinizden dolayı sizlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da kentteki tüm kurumlarla iletişim halinde olduklarını ve ellerinden geldikçe de tüm kurumlara destek olmaya çalıştıklarını ifade etti. Başkan Dündar, “Eğitimden, sağlığa, asayişten, spora kadar her alanda vatandaşlarımıza hizmet sunmaya çalışıyoruz. Her yapılan hizmet Bursa’nın bir adım daha ileriye gitmesini sağlıyor. Belediyelerimiz aktif bir şekilde çalışıyor ve rutin faaliyetler dışında kente değer katan vizyon projeleri ortaya koyuyor. Sonuçta kazanan bu kent ve bu ülke oluyor” diye konuştu.

 

Ziyaret sonunda Garnizon Komutanlığı’nın anı defterini imzalayan Başkan Dündar’a Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, çini tablo hediye etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Merkez Parkın 200 Araçlık Otoparkı Hizmete Girdi

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği Merkez Park projesinin açık ve kapalı otoparkları h…