Home EĞİTİM Osmangazi’den Eğitime Tam Destek

Osmangazi’den Eğitime Tam Destek

- Guncellenme Tarihi: 27 Mayıs 2017 14:10
6 min read
Osmangazi’den Eğitime Tam Destek için yorumlar kapalı
0

– Başkan Dündar’dan Okul Ziyareti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile Bursa Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Okul ziyaretlerinde yöneticiler, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Dündar, her iki okulda da düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvalarının final karşılaşmalarını izleyip öğrencilerle sohbet etti. Bursa Anadolu Lisesi’ndeki karşılaşmanın başlama vuruşunu yapan Dündar’a öğrenciler, tezahüratlar eşliğinde teşekkür etti.

İlk olarak Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, okul müdürü Şahin Boztepe tarafından karşılandı. Boztepe ile birlikte okulu gezerek bilgi alan Başkan Dündar, daha sonra yürüyerek Bursa Anadolu Lisesi’ne geçti. Okul Müdürü İsmet Aksu ve öğretmenlerle birlikte, okulun bahçesinde her yıl öğrenciler tarafından yapılan tebeşir partisinde çizdikleri figürleri inceleyip bilgi alan Başkan Dündar, daha sonra okulun futbol sahasına girerek sınıflar arası futbol turnuvasının başlama vuruşunu yaptı.

Her iki okul ziyaretinde de yöneticiler ile konuşup okulların durumu hakkında bilgi alan Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak Bursa’da eğitime çok ciddi yatırım yaptıklarını söyledi. İlçedeki 250 okulun tamamında pek çok farklı alanda hizmet ürettiklerini söyleyen Başkan Dündar, “Gerek Cumhuriyet, Gerekse Bursa Anadolu Liseleri, Bursa’mızın en eski okullarından. Osmangazi Belediyesi olarak bizler de, ilçedeki diğer okullara olduğu gibi, bu iki okulumuza da ciddi yardımlarda bulunduk. Cumhuriyet Anadolu Lisemiz’in tüm katlardaki tuvaletlerini yenileyerek

seramik kaplamalarını gerçekleştirdik. Koridorların boyaları yapıldı. Bahçe düzenlemesi yapıldı. Aynı şekilde Bursa Anadolu Lisesi’nde de tuvaletlerin bakım ve onarımı yapıldı. Ek binadaki sınıfların iç cephe boyaları yapıldı. Zemin kaplama, duvar fayansları, boya, asma tavan, poliüretan yalıtım ile kapsamlı tadilat işleri gerçekleştirilerek, bahçe düzenlemesi ve banklar kondu. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için eğitim hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Bunların dışında Türkiye’nin tek çatı altında inşa edilen en büyük okulu olan Uluslararası Murad Hüdavendigar Lisesi’ni Bursa’ya kazandırdık. Mehmet Akif Mahallemiz’de de 24 derslikli Hacı Akkadın Tarman Okulu’nu inşa ettik. Çocuklarımızın çok daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak için bu hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

 

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Şahin Boztepe ve Bursa Anadolu Lisesi İsmet Aksu da, okullarına yaptığı destekler için Başkan Dündar’a teşekkür etti. Okullarının Bursa’daki Anadolu Liseleri arasında başarı sıralamasında ilk sırada yer aldığını söyleyen Bursa Anadolu Lisesi Müdürü Aksu, toplam bin 38 öğrencinin eğitim gördüğü okullarında 67 öğretmen ve idarecinin görev yaptığını söyledi. Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Şahin Boztepe de, okullarının Bursa’da başarı sıralamasında 14. sırada yer aldığını söyleyerek Başkan Mustafa Dündar’a destekleri için teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Zabıtadan Pide Gramajı Denetimi

Ramazan ayında ilçede faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini sıklaştıran Osmang…