Home FOTO GALERİ AK PARTİ OSMANGAZİ, PARTİLİLERİ ONURLANDIRDI

AK PARTİ OSMANGAZİ, PARTİLİLERİ ONURLANDIRDI

- Guncellenme Tarihi: 27 Mayıs 2017 14:13
5 min read
AK PARTİ OSMANGAZİ, PARTİLİLERİ ONURLANDIRDI için yorumlar kapalı
0

BURSA- AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın Mayıs Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısı, Akpınar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Danışma Meclisi’nde 16 Nisan Referandumunda yoğun çaba harcayan partililer onurlandırıldı.

İlçe Danışma Meclisi toplantısına Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı yöneticileri, partililer ve Osmangazi ilçesinde 16 Nisan Referandumu öncesi özveriyle çalışan mahalle temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Osmangazi’nin Bursa için çok önemli olduğunu vurguladı. Mahalle temsilcileri ile 16 Nisan referandumu sonrası ilk kez bir araya geldiklerini söyleyen Yılmaz, “İlçemizde çok az bir oy artırmamız veya azaltmamız Bursa’nın genelini etkiliyor. O yüzden bizim çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. 16 Nisan referandumu öncesinde 2 ay boyunca buradaki tüm kardeşlerimizle birlikte canla başla çalıştık. Buradan sonra 2023’e, 2053’e ve 2071’e giden yolda belirlenen hedefe doğru ilk adımı atmış olduk” dedi.

ADIMLARIMIZI KOŞARAK ATMAK ZORUNDAYIZ

Geçtiğimiz Pazar günü AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar genel başkanlığa seçildiğini belirten Yılmaz, “Geçtiğimiz Pazar günü kurucu liderimizi tekrar genel başkan olarak seçtik. Cumhurbaşkanımızın temas ettiği konular üzerine teşkilatlar olarak çalışmalarımızı artıracağız. Bizler her zaman yarın seçim olacakmışçasına canla başla çalışmalıyız. Artık adımlarımızı koşarak atmak zorundayız. 2019 yılında gerçekleştirilecek seçimler için şimdiden kollarımızı sıvamalıyız” dedi.  Başkan Yılmaz, tüm İslam Aleminin yaklaşan Ramazan-ı Şerif ayını da tebrik etti.

DÜNDAR: HALKIMIZIN REFAHI İÇİN TER DÖKDÜK

Danışma Meclisi’nde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da partililere hitap etti. Seçimler için canla başla çalışan herkese teşekkür eden Dündar, “Ülkemizin demokrasisi, güvenliği, ekonomisi için çalışan tüm kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Osmangazi Belediyesi olarak bu süreçte biz de elimizi taşın altına koyduk. Halkımızın refahı, huzuru için ter döktük” dedi. Osmangazi Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili raporu partililerle paylaşan Başkan Dündar, Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenecek Ramazan programlarıyla ilgili de bilgi verdi.

Konuşmaların ardından 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan referandumda üstün gayret gösteren AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı yöneticilerine ve mahalle temsilcileri teşekkür plaketi ve teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Deniz Dalgıç: Mudanya’yı Turizmle Kalkındıracağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, Mudanya’nın doğa…