Home FOTO GALERİ BOSİAD Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Beyçelik Gestamp oldu

BOSİAD Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Beyçelik Gestamp oldu

- Guncellenme Tarihi: 25 Mayıs 2017 15:08
5 min read
BOSİAD Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Beyçelik Gestamp oldu için yorumlar kapalı
0

BOSİAD tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen OSB kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Beyçelik Gestamp oldu.

 

Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği tarafından (BOSİAD) bu yıl 13’üncüsü düzenlenen OSB Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon Beyçelik Gestamp oldu. AS TV ekranlarından da canlı olarak yayınlanan final karşılaşmasında Beyçelik Gestamp rakibi Rudolf Duraner’i 1-0 ile geçerek kupanın sahibi oldu.

BOSİAD FUTBOL TURNUVASI BİR MARKA OLDU

BOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayrak, Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Komitesi Tertip Komitesi Başkanı Tanver Emre Yılmaz ile bölge sanayicilerinin de izlediği final maçı futbolseverlere keyifli dakikalar yaşattı. Final maçı öncesi bir konuşma yapan Tanver Emre Yılmaz şunları söyledi: “Bu turnuva, BOSİAD’ın hayata geçirdiği en önemli sosyal faaliyetlerinden biri. Bizler, firmalar arasında dostlukları pekiştirmek ve yeni dostluklar kurulmasına vesile olmak amacıyla bu yola çıktık. Geçen süre içerisinde de turnuvamıza olan ilgi bu amacımıza ulaştığımızı gösteriyor. BOSİAD Futbol Turnuvası artık bir marka oldu. ‘Yolun centilmenlik, hedefin kupa olsun’ sloganımıza uygun olarak sahada rekabet, dışarıda dostluğun en güzel örneklerini turnuvamızda görüyoruz. Bu sloganımıza uygun hareket eden takımlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.

15 Nisan’da başlayan turnuvamızda 38 takım 7 grupta finale yükselebilmek için kıyasıya mücadele etti. Bu yıl turnuvamızda Türkiye Futbol Federasyonu’ndan profesyonel hakem ve gözlemci uygulamasını da hayata geçirdik. Bu da turnuvamızın ciddiyetini göstermek adına önemli bir uygulama. Çekişmeli ve zevkli geçen karşılaşmaların ardından nihayet finale geldik. Bu akşam, Beyçelik Gestamp ile Rudolf Duraner takımları şampiyonluk kupasını kaldırabilmek için biraz sonra sahada olacaklar. Turnuvamızın finali geçen yıl olduğu gibi bu yıl da AS TV’den canlı yayınlanıyor. Buraya gelemeyenler evlerinde final karşılaşmasını izleyebilecek.”

Final karşılaşmasında ilk yarıda bulduğu golle rakibi Rudolf Duraner’i 1-0 mağlup eden Beyçelik Gestamp turnuvanın şampiyonu olurken, Çelikform Gestamp, normal süresi 2-2 biten karşılaşma sonunda Bursagaz’ı penaltılarda geçerek turnuvanın 3’üncüsü oldu. Ayrıca en centilmen takım Thierry Diniz Adient, turnuvanın gol kralı Rollmech firmasından Şener Koç, en iyi kaleci Beyçelik’ten Berkay Çeken ve turnuvanın en değerli oyuncusu da Beyçelik’ten Zeki Aygar seçildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …