Home FOTO GALERİ KAYIKHANE’YE ÇOK YAKIŞTI

KAYIKHANE’YE ÇOK YAKIŞTI

- Guncellenme Tarihi: 23 Mayıs 2017 13:45
3 min read
KAYIKHANE’YE ÇOK YAKIŞTI için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi tarafından yenilenen Orhaniye Mahallesi Kayıkhane Mevkii Basketbol Sahalarının açılışı yapıldı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan İnan, Mal Müdürü Osman Şahin, Gemlik Belediyesi Daire Müdür ve Amirleri, Öğrenciler ve öğretmenlerin yanı sıra çok sayıda davetli de açılışa katıldı.

Kuran Tilaveti ile başlayan açılışta konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, son 6 yılda 20. Spor tesisini hizmete açtıklarını vurguladı. Spor tesislerinin birçoğuna açılış töreni yapmadıklarını anımsatan Refik Yılmaz, Kayıkhane Basketbol Sahalarına büyük önem verdikleri için bu töreni tertiplediklerini kaydetti. “Gençlerimiz her şeyin en güzeline, en iyisine layıktır” diye konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Anadolu İmam Hatip, Celal Bayar Anadolu Liseleri, Lale Kemal Kılıç Ortaokulunun ardından, Şükrü Şenol Ortaokulu, Gemport Anadolu Lisesi ve 11 Eylül Ortaokullarına da spor salonu kazandıracaklarını müjdeledi. Aynı anda sağlık ocaklarını da yenilediklerine dikkat çeken Refik Yılmaz, Cumhuriyet Mahallesi, Balıkpazarı ve Merkez Sağlık Ocaklarının temellerinin yakında atılacağını söyledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, okullara ve gençlere yönelik hizmet ve yatırımların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Açılış kurdelesinin dualarla kesilmesinin ardından Gemport Anadolu Lisesi ve Celal Bayar Anadolu Lisesi Basketbol takımları gösteri maçı yaptı. Gemlik Basketbol Kulübü de bir gösteri maçı yaparak, basketbol severlere güzel anlar yaşattı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …