Home FOTO GALERİ EVTEKS’E BUTTİM ÇIKARMASI

EVTEKS’E BUTTİM ÇIKARMASI

- Guncellenme Tarihi: 23 Mayıs 2017 13:11
6 min read
EVTEKS’E BUTTİM ÇIKARMASI için yorumlar kapalı
0
  • BUTTİMLİLER EVTEKS’TE

 

 

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi BUTTİM, iş merkezinde faaliyet gösteren 23 firma ile dünyanın en büyük iki ev tekstil fuarından birisi olan EVTEKS 2017’ye çıkarma yaptı.

 

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) tarafından CNR Fuarcılık işbirliği ile bu yıl 23’üncü kez düzenlenen EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı geçtiğimiz hafta sektörün ilgilileri ile buluştu. Katılımcılarına yeni ürünlerini sergilenme, yeni pazarlar oluşturma, dünyaya açılma, ihracat hacmini geliştirme gibi birçok olanak sağlayan, EVTEKS ziyaretçileri 2000 markanın yüzbinlerce ürününü bir arada görme imkanına sahip oldu. Özel alanda yapılan B2B ikili iş görüşmeleri, uluslararası ticareti bir adım öteye taşıdı. Dünyanın en büyük iki ev tekstili fuarından birisi olan EVTEKS 2017’ye 120 ülkeden 150 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

 

Yaklaşık 2 binin üzerinde yerli ve yabancı marka katıldığı fuarda, 2 bine yakın ofis ile hizmet veren Bursa’nın tekstil ve ticaret merkezi BUTTİM de 23 firma ile yerini aldı. Yeni göreve gelen ve enerjik bir başlangıç yapan BUTTİM Yönetim Kurulu da, BUTTİM’lileri yalnız bırakmayarak, fuara katılan firmaların standlarını ziyaret etti.

 

EVTEKS 2017’de BUTTİM olarak yoğun bir katılım sağlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki, “Dünyada ilk ikide yer alan bir sektör fuarı.  Bizler de Bursa’nın tekstil ve ticaret merkeziyiz. Bu anlamda fuarda 23 firma ile bulunmak bizim için gurur verici. EVTEKS’in her yıl global sektör profesyonelleri tarafından heyecanla takip edilen bir fuar olduğunu biliyoruz. Aynı zamanda, Türk ev tekstili sanayicileri, uluslararası sektör üreticilerinin ihracatına katkı sağlaması açısından da önemli. Biz de BUTTİM olarak firmalarımızın ticaretinin ve ihracatının artması için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Tekstil sektörünün ihracat kilogram fiyatına bakıldığında katma değerli bir sektör olduğunu hatırlatan Tiryaki, “BUTTİM’de yer alan firmalarımız da katma değeri yüksek tekstil ürünlerinin üretimini ve satışını yapıyor. Aynı zamanda Bursa Ticaret ve sanayi Odası’nın

destekleri ile başladığımız ticari alım heyetleri ile de yeni pazarlara açılmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

 

Evteks 2017’ye katılan BUTTİM firmaları

 

  1. S.T Topdağı Tekstil
  2. Ahmet Sabuncular
  3. Aybala Tekstil
  4. Aydın Kazan Tek.
  5. Bayhas Tekstil
  6. Baylanlar Tekstil
  7. Byl Tekstil
  8. Celal Ateş Tekstil
  9. Çelikalp Tekstil
  10. Damasko Dokuma
  11. Efe Buray Tekstil Tekstil
  12. Epengle Tekstil
  13. Güngörler Tekstil
  14. Harput Tekstil
  15. İsbay Teks.
  16. Köksal Brode Tekstil
  17. Melike Tekstil
  18. Olabi Home Tekstil
  19. Reisoğlu İplik Mens.
  20. Reisoğlu Dış Tic.
  21. Rekor Dokumacılık
  22. Tamam Mensucat
  23. Yücel Mens.San.

 

 

BUTTİM HAKKINDA

1996 yılında kapılarını açan ve 30 yılı geride bırakan BUTTİM Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi, tekstilin yanı sıra 60’ın üzerinde farklı sektörde, 1500’ün üzerinde işletmeye ev sahipliği yaparken halen Bursa’nın en büyük iş merkezi olma özelliğini de üzerinde taşımaktadır. BUTTİM, 212.241 m² arsaya sahip olup, 53.026 m² arsa üzerinde 265.000 m² kapalı alan olarak inşa edilmiştir. 500 kişilik kültür merkezine sahip olan BUTTİM aynı zamanda her Pazar günü 2.El Açık Oto Pazarına da ev sahipliği yapıyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…