Home FOTO GALERİ BULGARİSTAN BURSA TİCARİ ATAŞESİ İLK ZİYARETİNİ BALKANTÜRKSİAD’A YAPTI…

BULGARİSTAN BURSA TİCARİ ATAŞESİ İLK ZİYARETİNİ BALKANTÜRKSİAD’A YAPTI…

- Guncellenme Tarihi: 22 Mayıs 2017 12:44
3 min read
BULGARİSTAN BURSA TİCARİ ATAŞESİ İLK ZİYARETİNİ BALKANTÜRKSİAD’A YAPTI… için yorumlar kapalı
0

BALKANTÜRKSİAD BULGARİSTAN TİCARİ ATAŞESİNİ AĞIRLADI…

BURSA – BALKANTÜRKSİAD, Bulgaristan Bursa Ticari Ataşesi Aleksandar Aleksandrov’u ağırladı.

BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, Başkan Vekili Süleyman İnan, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sayın ve BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Mümin Şentürk tarafından karşılanan Ataşe Aleksandrov’a dernek hakkında geniş bir bilgilendirme yapıldı.

Balkan ülkeleriyle ilişkilerini sürdürdüklerini belirten Tunakan, “Öncelikle yeni görevinizde başarılar diliyorum. Her bir Balkan ülkesiyle önce ticari daha sonra da ekonomik ve kültürel anlamdaki iş birliklerimiz sürüyor. Bulgaristan da bunlardan biri. Sizin de desteğinizle Bulgaristan ile süregelen ilişkilerimiz daha da güçlenerek devam edecek.” diye konuştu.

BALKANTÜRKSİAD’ın Bursa için önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Tunakan, “Göreve geldikten sonra ilk olarak bizi ziyaret etmeniz bizim Bursa ve Balkanlar için ne kadar önemli bir dernek olduğumuzu gösteriyor. Kurulduğumuz günden bu yana Bulgaristan ile irtibattayız. Bursa gibi sanayisi güçlü olan bir şehirde önemli bir görev üstleneceksiniz. Umarım bu süreçte çalışmalarımızla Balkanlar ve Bursa adına güzel gelişmelere birlikte imza atacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

İlk ziyaretini BALKANTÜRKSİAD’a yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Ataşe Aleksandrov, Bursa ve Balkanlar arasında köprü olarak çalışacağını söyledi. Bulgaristan Ekonomi Bakanlığı ile sürekli irtibatta olduğunu ifade eden Aleksandrov görev süreleri boyunca iş birliği içerisinde olacaklarını vurguladı. Aleksandrov ayrıca Bulgaristan Ekonomi Bakanı ve Bulgaristanlı iş adamlarının önümüzdeki aylarda yapacağı Bursa ziyaretini BALKANTÜRKSİAD ile birlikte organize etmek istediğinin de altını çizdi.

Olası iş birlikleri üzerinde durulan görüşmede Ateşe Aleksandrov, BALKANTÜRKSİAD üyelerine özel Bulgaristan’daki iş fırsatları ile ilgili yakın zamanda bir sunum yapacağını da sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…