Home FOTO GALERİ Gençlik Ayna ile coştu

Gençlik Ayna ile coştu

- Guncellenme Tarihi: 21 Mayıs 2017 14:50
3 min read
Gençlik Ayna ile coştu için yorumlar kapalı
0

Türkiye’nin efsane müzik gruplarından Ayna, 19 Mayıs coşkusunu Mustafakemalpaşa’da unutulmaz bir konserle taçlandırdı.

Kültür ve sanat alanında birçok farklı etkinliğe imza atan Mustafakemalpaşa Belediyesi,

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği halk konserinde Grup Ayna’yı Mustafakemalpaşalılarla buluşturdu.

Söz ve besteleriyle müzikseverlerin gönlünde taht kuran Ayna’nın solisti Erhan Güleryüz, dillerden düşmeyen şarkılarını Adnan Menderes Meydanı’nı dolduran hayranlarıyla birlikte söyledi.

Sevenlerinin coşkulu korosu eşliğinde iki saat sahnede kalan ünlü sanatçı, ‘Ceylan’, ‘Gelincik’, ‘Çayımın Şekeri’, ‘Anlatmalıymış Meğer’ ve ‘Akdeniz’ gibi hafızalara kazınmış parçalarını Mustafakemalpaşalılar için seslendirdi.

Muhteşem konserde enerjisi ile dinleyenlerini mest eden Grup Ayna, büyük alkış aldı.

Konseri seyircilerin arasında takip eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, müzik ziyafeti sırasında sahneye çıkarak grup üyelerine çiçek takdim etti.

Erhan Güleryüz’e bir tablo hediye eden Başkan Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşalılara yaşattıkları gece için gruba teşekkür etti.

Başkan Kurtulan; “ 19 Mayıs, milli mücadele ruhunun bağımsızlık yoluyla birleşerek inanca dönüşmesinin tarihidir. Bu asil ruh, cumhuriyetimizi 100. yılına ulaştıracak olan ruhtur. Bu yolda Türkiye’nin en büyük ümidi gençliktir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyorum” dedi.

Sevilen sanatçı da Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ederek bir kez daha Mustafakemalpaşa’da olmaktan büyük bir mutluluk ve keyif duyduğunu dile getirdi.

Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde performansıyla tam not alan Erhan Güleryüz, sahnede hayranlarıyla sohbet edip selfie çekti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, “Borcun 25 Milyarı Aştığını Görüyoruz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, önlerinde acı ama gerçek bir tablo bulun…