Home FOTO GALERİ GEMLİK GENÇLİK ŞÖLENİNDE BULUŞTU

GEMLİK GENÇLİK ŞÖLENİNDE BULUŞTU

- Guncellenme Tarihi: 20 Mayıs 2017 14:40
2 min read
GEMLİK GENÇLİK ŞÖLENİNDE BULUŞTU için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi’nin 2017 yılı kültürel etkinlikleri kapsamında organize ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Şöleni yoğun ilgi gördü. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen konserde Celal Bayar Anadolu Lisesi Müzik Grubu, Erden Seyhan ve Ahmet Gültekin sahne aldı.

Celal Bayar Anadolu Lisesi Müzik Grubu, Pop, Rock ve Slow müzik ile gönülleri mest ederken, Erden Seyhan’da sevilen duygusal ve pop şarkılarla 15 Temmuz Demokrasi Meydanını dolduran Gemliklileri coşturdu. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın da izlediği Gençlik Şöleninde sahneye son olarak Türk Halk ve Özgün müziğin güçlü sesi Ahmet Gültekin çıktı. Halaylar ve oyun havaları ile renklenen gecede Havai Fişek gösterimi de ilgi gördü. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da coşkuya ortaklık ederek, halay başı oldu.

Gençlik Şöleni bitiminde konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, gençlerin bayramını kutlayarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bin yıldır kardeş gibi yaşayan halkın daha binlerce yıl kardeşçe yaşayacağını ifade eden Refik Yılmaz, Türkiye’yi bölmek, parçalamak isteyen emperyalistler ve onların FETÖ terör örgütü gibi işbirlikçilerinin en net cevabı 15 Temmuz’da aldığını hatırlattı. Refik Yılmaz Ahmet Gültekin ve ekibine çiçek takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…