Home FOTO GALERİ ERSİN FAİKZADE, LIONS ALZHEIMER HASTA KONUK EVİ YARARINA BURSA’DA SAHNE ALACAK…

ERSİN FAİKZADE, LIONS ALZHEIMER HASTA KONUK EVİ YARARINA BURSA’DA SAHNE ALACAK…

- Guncellenme Tarihi: 20 Mayıs 2017 14:15
2 min read
ERSİN FAİKZADE, LIONS ALZHEIMER HASTA KONUK EVİ YARARINA BURSA’DA SAHNE ALACAK… için yorumlar kapalı
0

BURSA – ‘Türkiye’nin Elmas Çocuğu’ olarak tanınan Uluslararası Barış Elçisi ve ünlü tenor ses sanatçısı Ersin Faikzade, Bursa’da sahne alacak.

Bursa Ata Lions Kulübü’nün, Lions Alzheimer Hasta Konuk Evi yararına düzenlediği Ersin Faikzade konseri, 24 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı saat 20.00’de Bursa’da Merinos AKKM Orhangazi Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Bursa Ata Lions Kulübü Başkanı Dr. İbrahim Uslu, “Türkiye’nin Elmas Çocuğu olarak tanınan Uluslararası Barış Elçisi ve ünlü tenor ses sanatçısı Ersin Faikzade’yi Bursa’da ağırlayacak olmaktan çok mutluyuz. Annesinin hastalığı sonrası kendisini hasta ve yardıma muhtaç insanlara adayan Ersin Faikzade’nin konserinden elde edeceğimiz geliri Lions Alzheimer Hasta Konuk Evi yapımı için bağışlayacağız” dedi.

 

Uslu, tüm Bursalılar ile sanatseverleri, 24 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı saat 20.00’de Bursa’da Merinos AKKM Orhangazi Salonu’nda gerçekleştirilecek ünlü tenor ses sanatçısı Ersin Faikzade konserine ve Lions Alzheimer Hasta Konuk Evi yapımına yardıma davet etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …