Home FOTO GALERİ ALİ KÜTÜK ORTAOKULUNA KÜLTÜR SOKAĞI VE Z LABORATUVARI

ALİ KÜTÜK ORTAOKULUNA KÜLTÜR SOKAĞI VE Z LABORATUVARI

- Guncellenme Tarihi: 19 Mayıs 2017 14:51
3 min read
ALİ KÜTÜK ORTAOKULUNA KÜLTÜR SOKAĞI VE Z LABORATUVARI için yorumlar kapalı
0

Ali Kütük Ortaokulu’nda, Kültür Sokağı ve Z Kütüphane açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ali Kütük Ortaokulu’na kazandırılan Z Kütüphane ve Kültür Sokağı açılış törenine, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan İnan, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık, Okul Müdürü Faruk Şaşmaz, diğer okulların müdürleri ve öğretmenlerinin yanı sıra öğrenci ve veliler de yoğun ilgi gösterdi.

 

Açılış konuşmalarının ardından ilk olarak Z Kütüphane’nin bulunduğu Kültür Sokağı olarak dekore eden koridorda, Ali Kütük Ortaokulu öğrencileri, çeşitli karakterlerin kostümleri ile misafirleri karşıladılar. İlk olarak keman çalarak giriş yapan bir öğrenciyi, ardından resim çizen başka bir öğrenci takip etti. Protokol ilerlerken karşılarına Küçük Prens, Kırmızı Başlıklı Kız ve Pamuk Prenses kostümlü öğrenciler çıkarak, karakterlerini ve kitapları anlattılar. Anlatımlarını yarım bırakarak, kitapları merak etmeleri ve devamını okumaları gerektiğini belirterek tüm katılımcıları kitap okumaya teşvik ettiler.

 

Çok güzel bir açılış programı hazırlayarak çocukları ve velileri kitap okumaya ve kütüphanelere teşvik eden okul öğretmenleri Sinan Helvacı, Yeliz Toplar, Kübra Masat ve Okul Müdürü Faruk Şaşmaz’a teşekkürlerini belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Çalışmalarından ötürü tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar diliyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …