Home FOTO GALERİ ABDURAHMAN DİLİPAK MTTB’Lİ GENÇLERLE BULUŞTU:

ABDURAHMAN DİLİPAK MTTB’Lİ GENÇLERLE BULUŞTU:

- Guncellenme Tarihi: 19 Mayıs 2017 14:49
5 min read
ABDURAHMAN DİLİPAK MTTB’Lİ GENÇLERLE BULUŞTU: için yorumlar kapalı
0

“BUGÜN BATI İHANET PLANLARI DEŞİFRE OLDU”

Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, Milli Türk Talebe Birliğinin davetlisi olarak Gemlik’e geldi. Büyükşehir Belediyesi Yalı Konağı Gençlik Merkezinde gençlerle buluşan Abdurrahman Dilipak, “Türkiye’nin 21. Yüzyıldaki Medeniyet Fikri” konulu konferansın konuşmacısı oldu. Gemlik Belediyesi’nin desteklediği organizasyonda, çarpıcı açıklamalarda bulunan Dilipak, “Batının ekonomisi, bilimi, sanatı, kültürü, din algısı, toplum tasavvuru topyekûn berhava oldu. Düşünsenize, 5 kişilik ailede en az bir kişi intihar etmiş. 5 kişilik ailede en az bir kişi ya alkolik, ya uyuşturucu müptelası. O ailelerde en az bir kişi homoseksüel, lezbiyen, biseksüel ve ensest ilişki içinde. Kadın, ölen kocasının başka kadından olan kızı ile lezbiyen ilişki yaşıyor. Resmi evlilikler yapabiliyor. Batıdaki 5 kişilik ailede, en az bir kişi psikolojik destek almadan kendini yönetemiyor. Ama bu ülkelerde başörtüsü yasak! Bu ülkeler İslam Fobisinin esiri olmuşlar. Geriatrik, obezite problemleri de cabası” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, MTTB Başkanı Samet Enes Öztürk’ün de izlediği konferansta Avrupa Birliği’nin ve Batı dünyasının geldiği noktaları anlatmayı sürdüren Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, “Dünyanın yıllık gelirinin yarıdan fazlası bunlardan 62 patronun kasasına giriyor. Patronlar devletlerden daha zenginler. Bu 62’inin ilk yedisi diğerlerinden daha zengin. İlk yedinin ilk üçü, öteki dörtten daha zengin. Tepedeki en zengin, diğer ikisinden de zengin. Doları bunlar basıyor. Karşılığı olmayan büyülü bir kağıt parçası ile dünyayı parmaklarında oynatıyorlar. Sanki, milletlerin inanç, tarih, kültür ve gelenekleri ile dalga geçiyorlar. BM, NATO, AB gibi kuruluşlar da bunların emellerine hizmet ediyorlar. Bugün batının ihanet planları deşifre olmuştur. Sevr sonrası Lozan ile başlayan bir asırlık planları sona erdi. Yarım asırlık ihanet şebekesi FETÖ terör örgütü, hiç beklemediği bir durumla karşılaştı. Çeyrek asırlık, “Paralal Din” senaryoları çöktü. Halen de bunun şokunu atlatamadılar. Hemen yerine koyacakları bir senaryoda ellerinde yok. Planları ile örgüt ve kadroları ile deşfre oldular. Batı için gelinen bu nokta bir felakettir” diye konuştu.

Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, yaşanan ekonomik, siyasal ve sosyal krizin kapitalizmin krizi olduğunu vurgulayarak, bu krizin batı için yolun sonunu işaret ettiğine dikkat çekti. Yaklaşık iki saatlik konferans sonunda gençlerin sorularını da yanıtlayan Dilipak, hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …