Home FOTO GALERİ Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramının 98.Yıldönümü mesajı

Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramının 98.Yıldönümü mesajı

- Guncellenme Tarihi: 18 Mayıs 2017 18:15
3 min read
Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramının 98.Yıldönümü mesajı için yorumlar kapalı
0

Türk Milletinin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde söz sahibi olmasının miladını simgeleyen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı, birlik ve beraberlik içinde, huzur ve refah ortamında bugünün anlam ve önemine yakışır bir şekilde kutlamanın heyecanı ve coşkusu içerisindeyiz.

 

Büyük bir kahramanlık destanının yazıldığı, zor şartlarda verilen mücadelenin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919, ülkemizin yeniden var olmasının en önemli dönüm noktalarından birisidir. 98 yıl önce Samsun’da bağımsızlık mücadelesini başlatan Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nı fedakâr milleti ile birlikte zafere taşımıştır. Kazanılan bu zaferin sürekli olması ve ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması için de bu günü, gençlerimize armağan etmiştir. Bunun sebebi ise tarihini, kültürünü bilen, kendi milli benliğine sahip çıkan ve bu değerleri de gençlerine aktarabilen milletlerin ilelebet yaşama hakkına sahip olmalarıdır.

 

Geleceğimizin teminatı sevgili gençler!

 

Sizlerin, milletimizin kurtuluş ve devletimizin kuruluş mücadelesinden gerekli dersleri çıkararak, ülkesine ve milletine karşı sorumluluklarını bilen, yüksek idealleri olan bir nesil olarak yetişmeniz, geleceğimizi emanet ettiğimiz sizlerin bizlerden daha üstün niteliklere sahip olmanız ve geleceğe güvenle bakmanız bizler için çok önem arz etmektedir. Ancak ülkemizin sadece ekonomik değil, sosyal kalkınma ve medeniyet yürüyüşü anlamında da geleceğini şekillendirecek olan siz gençlere de fevkalade görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bunun idrakinde olduğunuza yürekten inanıyor, Büyük Türk Milletinin ve Bursalı hemşerilerimin “Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını” içtenlikle kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı, aziz şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla, minnetle anıyor, geleceğimizin mimarı olacak genç kardeşlerime sevgi ve saygılar sunuyorum.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İpek Böceği İhracat Ödülleri, Bursa’da Sahiplerini Buldu

Bursa’da tekstil, hazır giyim ve konfeksiyon sektörlerinde ihracat başarısı gösteren firma…