Home FOTO GALERİ Akbatı 2.Gençbatı Festivali’nde Gençler Buluşuyor

Akbatı 2.Gençbatı Festivali’nde Gençler Buluşuyor

- Guncellenme Tarihi: 16 Mayıs 2017 13:55
2 min read
Akbatı 2.Gençbatı Festivali’nde Gençler Buluşuyor için yorumlar kapalı
0

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusu bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Gençbatı Festivali’ ile Akbatı AVYM’de yaşanacak.  Festival kapsamında 20 Mayıs Cumartesi günü gazeteci Nazenin Tokuşoğlu moderatörlüğünde genç ve başarılı sporcular milli cimnastikçi Ferhat Arıcan, milli eskrimci Fatma Zehra Köse ve 200 metre serbest Türkiye birincisi Beliz Şen misafirlerle buluşacak. Alana kurulacak Trickbox oyunu ise misafirlere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

 

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek Gençbatı Festivali 20 Mayıs Cumartesi günü genç ve başarılı sporcuları ağılıyor. Survivor’a katılan ilk gazeteci unvanına da sahip olan Nazenin Tokuşoğlu moderatörlüğünde gerçekleşecek söyleşide milli cimnastikçi Ferhat Arıcan, milli eskrimci Fatma Zehra Köse ve 200 metre serbest Türkiye birincisi Beliz Şen sporculuk kariyerleri ve başarıları hakkında bilinmeyenleri anlatacak.

Tokuşoğlu ve genç sporcuların 20 Mayıs Cumartesi saat 14:00’te gerçekleştirecekleri söyleşide, genç sporcuların kariyerleri, spora başlama hikâyeleri, Türkiye’de profesyonel sporcu olmanın zorlukları ve gelecek hedefleri konuşulacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…